Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Op zoek naar een woonwinkel in Amersfoort?

Ontdek de mooiste en grootse design meubelwinkel van Amersfoort en omstreken

Door diverse uitbreidingen is Kok wooncenter uitgegroeid tot de grootste design woonwinkel van Midden-Nederland. Kok Wooncenter toont in haar drie verdiepingen tellende showroom, 11.000 m2, een uitgebreide interieurcollectie aan design meubelen van vele nationale en internationale design merken.

In onze woonwinkel in Amersfoort vindt je onder andere veel design meubelen van Dutch Design, maar ook de mooiste Scandinavische, Duitse en Italiaanse design meubelen.

Bij Kok Wooncenter tref je de volgende merkenstudio’s: Leolux Design Store, Linteloo Feel Good Studio, Luxaflex Inspiration Shop, Montis Studio, Noteborn kasten op maat, Auping Select store, Rolf Benz Studio en Spectral Smart Furniture Store. Kortom er valt genoeg te zien en te beleven!

Waarom kiezen voor de woonwinkel in Amersfoort

Kies je voor duurzame meubelen uit Nederland?

Onze collectie is internationaal, maar met de nadruk op Nederlandse merken. Daar kiezen we voor omdat Dutch design toonaangevend is en bovendien van hoge kwaliteit, dus duurzaam. Ook de productie en het transport zijn heel planeetvriendelijk bij meubels van eigen bodem. Dat is iets wat we waardevol vinden, ook daar doen we niet geheimzinnig over.

Vind je inrichten van je huis lastig?

Met een interieurontwerp van de woonprofessionals van Kok Wooncenter heb je een fantastische leidraad om je wensen in één keer of gefaseerd te verwezenlijken.

Interieuradvies is er in verschillende maten en vormen. Heb je een vraag betreffende een meubelopstelling, kleuradvies of is er behoefte aan totaal advies? Leuk, wij denken graag met je mee en zorgen voor een passende oplossing voor deze uitdaging!

Bovendien bespaart zo'n plan je veel onnodige twijfels, stress en tijd. Door interne en externe opleidingen zijn onze medewerkers uitgebreid vakbekwaam geschoold om voor ieder interieur een oplossing te bedenken. Productkennis zorgt ervoor dat gelijk de juiste maten, kleuren en mogelijkheden kunnen worden toegepast. Dat scheelt veel tijd.

Onze kracht zul je zeker ervaren in onze woonwinkel, daar hebben wij de mogelijkheid om de design meubelen die we in onze ontwerpen toepassen ook daadwerkelijk te laten zien en te laten testen.

Ben je aan het winkelen en kom je er niet helemaal uit welke stoelen er bij de tafel passen of welk matras op je bed? Dan helpen onze experts je natuurlijk ook graag. Samen met een woon- of slaapexpert ga je de collectie bekijken en krijg je tips over het creëren van een interieur dat bij je past. Dit advies is natuurlijk gratis.

Voorbeeld interieuradviezen

Hoe maak je van jouw huis een droomhuis

Samen met De Woonprofessionals creëer je jouw droominterieur

> Klik hier om een afspraak te maken voor een interieuradvies of interieurontwerp

Openingstijden

Zondag Zie extra open
Maandag Niet geopend *
Dinsdag - Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00

* met 2e paasdag, 2e pinksterdag, 2e kerstdag of een andere speciale dag kan hier van worden afgeweken.

Routebeschrijving vanuit Amersfoort

Routebeschrijving vanuit Amersfoort

Wil je makkelijk naar een woonwinkel in de omgeving van Amersfoort? Volg A1 afrit Bunschoten/Amersfoort, richting Hoogland, na diverse rotondes bij eerste stoplicht links, na 50m rechts, dan zie je ons na 200m aan de rechterkant.

Gratis parkeren

Adres van onze woonwinkel in Amersfoort:

Hamseweg 18 
3828 AD Hoogland / Amersfoort

Zoek je de meubelzaak met design meubelen? Kok Wooncenter!

Het is altijd leuk om nieuwe design meubelstukken aan te schaffen ter vervanging om weer een geheel nieuwe sfeer te creëren. Je kan in onze woonwinkel in Amersfoort terecht om je complete interieur aan te passen, van gordijnen tot en met de aankleding in de vorm van bijvoorbeeld accessoires, behang of gordijnen. Onze veelzijdigheid is een deel van onze kracht, waar je van profiteert. Overigens kan je in onze meubelwinkel in Amersfoort ook rekenen op een deskundig interieuradvies of interieurontwerp. Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Indien gewenst is het mogelijk om buiten de openingstijden om een afspraak te maken voor persoonlijk interieuradvies.

Design meubels in regio Amersfoort voor nieuwbouwhuizen

Een nieuwbouwhuis helemaal inrichten is altijd een kwestie van een persoonlijke smaak. Het kan echter lastig zijn om de lege ruimtes in huis in gedachten al in te vullen met design meubels. Het is mogelijk om door Kok Wooncenter een wooninspiratie plan samen te laten te stellen. Zo kunt u een concreet inzicht krijgen van wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot het inrichten van uw nieuwbouwwoning of appartement in Amersfoort of omgeving met onze design meubels.

Woonwinkel met meubels vlak bij Amersfoort bezoeken

Het is prettig bij het uitzoeken van nieuwe meubels of woonaccessoires voor het interieur voldoende tijd te hebben. Om op je gemak meubelcollecties te bekijken, biedt Kok Wooncenter ook op zondag regelmatig de gelegenheid om naar onze woonwinkel in Amersfoort te komen.