Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Rolf Benz Winkel showroom

Rolf Benz

Rolf Benz behoort tot de kleine kring van wereldwijd toonaangevende meubelmerken.

Bij ons beleef je de wereld van Rolf Benz in al zijn veelzijdigheid, in een royale, gerieflijke presentatie vol interessante suggesties. Laat je adviseren door onze professionele interieurspecialisten, die de tijd voor je nemen en je graag het ruime stof- en lederassortiment laten zien.

Ontdek Rolf Benz bij de grootse design woonwinkel van Utrecht en omstreken

Goed zitten, perfect design en vakmanschap van de hoogste kwaliteit

Van een bank is af te zien dat hij van de firma Rolf Benz afkomstig is – maar men kan het nog beter voelen. Wat daarachter schuil gaat, zijn vele decennia ervaring en de hoogste eisen aan kwaliteit en verwerking, dankzij uitstekend vakmanschap. Samen vormen deze kwaliteitskenmerken de basis voor het al spreekwoordelijke Rolf Benz-zitcomfort.

Rolf Benz houdt van een zacht en aangename zitcomfort – en daar is een goede reden voor. In tegenstelling tot een strakke stoffering zit je zo niet op, maar in de bank. De hoogwaardige verwerking zorgt voor een gelijkmatige verdeling van je lichaamsgewicht over het gehele zitvlak en zorgt ervoor dat je ergonomisch correct en gezond zit.

Het hoogwaardige, speciale schuim behoudt zelfs bij langere belasting zijn oorspronkelijke volume. Bij een aantal van de Rolf Benz bankprogramma's kan je dankzij een extra vulling met gepatenteerde schuimstofstaafjes nog zachter zitten. Deze vulling zorgt voor het gewenste, kreukel-zachte oppervlak. Het resultaat: voelbaar meer zitcomfort

De Woonprofessionals
Rolf Benz stof leer uitleg

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel?

Onze woonprofessionals vertellen je graag alles over alle mogelijkheden van Rolf Benz

Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken. Wij maken het verschil.


3D interieurschets

Op ons 3D adviesscherm van 200 x 150 cm kan je het interieur alvast bekijken.

Deskundig advies

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw droominterieur.

Rolf Benz table bijzettafel 987 01Rolf Benz sofa hoekbanken Volo 01Rolf Benz sofa hoekbanken NUVOLA 01Rolf Benz sofa hoekbanken Ego 03jpgRolf Benz sofa hoekbanken Linea 01Rolf Benz sofa hoekbanken Ego 01