Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Montis banken en fauteuils

Montis

Top design met superieur zitcomfort

Montis is eind 1974 opgericht in Dongen. De gebroeders Van den Berg besloten samen hun creatieve ideeën te verwezenlijken. De locatie Dongen is destijds bewust gekozen. Leren bekleding werd een specialiteit en alle belangrijke leerlooierijen en leervakkennis lagen in dit gebied, dat de ‘Langstraat’ genoemd wordt. Inmiddels is de kleine meubelfirma van toen uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend merk met een brede collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels.

Vanaf het begin stond modern design met een superieur zitcomfort hoog in het vaandel. Kenmerkend voor de Montis collectie zijn de uitgesproken kleurstellingen in diverse bijzondere leer en stofkwaliteiten en de eigenzinnige vormgeving met een menselijk en sympathiek karakter.

Moderne stoffeertechnieken
Montis blijft verder zoeken naar nieuwe materialen en technieken die gebruikt kunnen worden voor het ontwerpen en ontwikkelen van verrassende en vernieuwende modellen die voldoen aan de hoogste en modernste kwaliteitseisen en nieuwe hedendaagse behoeften. Sinds 1996 gebruikt Montis bijvoorbeeld al vormschuim. Hierbij wordt de gehele romp in een mal geschuimd. Losse onderdelen hoeven hierdoor nu niet langer geplakt te worden. Er ontstaat een enorme vrijheid in de vormgeving.

Montis = duurzaam geproduceerd in Nederland
Op het gebied van duurzaamheid en materiaalgebruik blijft Montis innoveren met vormgeving die inspeelt op de wensen van het moderne leven. Zonder daarbij concessies te doen op het comfort. Daarbij worden vakkundige tradities opgerekt, en nieuwe technieken onderzocht. Door de ideeën van gerenommeerde ontwerpers, en die van talentvolle nieuwkomers, met elkaar te versmelten blijft Montis verrassen. Zo worden de iconen van vandaag, de klassiekers van morgen.

Montis Fauteuil

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel?

Onze woonprofessionals vertellen je graag alles over alle mogelijkheden van Montis.

Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken. Wij maken het verschil.


Ontdek Montis bij de grootste design woonwinkel van Utrecht en omgeving

Montis sofa hoekbanken chairs fauteuil collectie Domino 18 2Charly montis easychairMontis sofa hoekbanken chairs fauteuil collectie Daley 3George fauteuil montisElla IMM 2013 Melvin 3 LRMontis sofa hoekbanken chairs fauteuil collectie Daley 2aMontis sofa hoekbanken chairs fauteuil collectie Axel 3 11868 Retie BM Uarmchair 3 LRMontis sofa hoekbanken chairs fauteuil collectie Axel2 1Montis chair fauteuil relax collectie Enzo 1MONTIS SHOWROOM 052 1 LR2bf241ec87885ad482b7479a3e18df20DSF3145 LR

Kok Wooncenter

Hamseweg 18
3828 AD Hoogland / Amersfoort

Openingstijden

ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)

Interieuradviseur

Voor elk interieurprobleem bieden wij een passende oplossing.


  • Kok Wooncenter
  • Hamseweg 18
  • 3828 AD Hoogland / Amersfoort
Openingstijden
ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)