Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Leolux stoelen: sfeervolle relax- en eetkamerstoelen voor elk interieur

Nederlanders kiezen steeds vaker voor designmeubelen, zoals designstoelen. Eén van de populairste merken op het gebied van designstoelen is Leolux. De geschiedenis van Leolux gaat ver terug in de tijd, namelijk tot 1934. In de loop der jaren is Leolux uitgegroeid tot Nederlands trots op het gebied van designmeubelen. Bij Kok Wooncenter hebben we heel veel verschillende soorten stoelen in het assortiment, waaronder luxe relaxstoelen en sfeervolle eetkamerstoelen van het merk Leolux.

Leolux designstoelen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en de collectie wordt steeds verder uitgebreid. Naast designstoelen kunt u tegenwoordig ook  hoek)banken, fauteuils, salon- en bijzettafels en karpetten van dit merk aanschaffen.

Ontdek de ambachtelijke kwaliteit van Leolux stoelen bij Kok Wooncenter

Het aanschaffen van nieuwe eetkamerstoelen en relaxstoelen doet u waarschijnlijk niet regelmatig. Het is daarom niet vreemd dat u graag geadviseerd wilt worden bij het kopen van nieuwe designmeubelen. In het assortiment van Kok Wooncenter treft u stoelen van allerlei bekende designmerken aan, waaronder het oer-Hollandse merk Leolux. Het voordeel van Kok Wooncenter is dat de stoelen van Leolux in onze showroom staan gepresenteerd. U kunt dus niet alleen komen kijken hoe de stoelen er in het echt precies uitzien, maar ze ook meteen even uitproberen. Bij Kok Wooncenter staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en we zijn pas tevreden als we u volledig van dienst hebben kunnen zijn.

Kok wooncenter is een erkende Leolux Select Store

Leolux meubelen mogen enkel bij zogenoemde ‘Leolux Select Stores’ worden verkocht. Er zijn in Nederland maar een beperkt aantal dealers die zich partner van Leolux mogen noemen, waaronder Kok Wooncenter. Bij Kok Wooncenter bent u ervan verzekerd degelijk advies te krijgen over de meubels van Leolux.

Uw Leolux stoelen kopen bij Kok Wooncenter in Amersfoort, Utrecht

Kok Wooncenter is een erkende Leolux Select Store en mogen u daarom namens Leolux adviseren bij uw aankoop. Daarnaast kunt u op onze website ook ons uitgebreide assortiment bekijken. Wij nodigen u graag uit in onze vestiging om onze prachtige Leolux stoelen te bekijken en uit te proberen. Tijdens uw bezoek aan onze vestiging staat er altijd een specialist klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze specialisten hebben veel ervaring met designmeubelen en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze.


Leolux stoelen kunnen volledig op maat worden samengesteld

Met de Leolux Creator kunt u de (hoek)banken, fauteuils, eetkamermeubelen en salontafels van het merk Leolux eenvoudig zelf samenstellen. Zo kunt u zelf bijvoorbeeld kiezen voor een specifieke uitvoering, de kleur en het materiaal van de bekleding, de kleur van de stiksels, het soort onderstel en eventuele aanvullende accessoires. U kunt met de Leolux Creator eetkamerstoelen en relaxstoelen maken die echt volledig uniek zijn en volledig zijn aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren.

Natuurlijk is het leuk om met de Leolux Creator alvast een voorproefje te krijgen van alle mogelijkheden, maar u vindt het waarschijnlijk ook belangrijk om te kunnen testen hoe fijn de Leolux stoelen zitten. Daarnaast heeft u waarschijnlijk nog tal van vragen. Bijvoorbeeld welk materiaal bekleding het best bij u past, of welke kleur het best in uw interieur past. Wij nodigen u daarom uit om verschillende stoelen van het merk Leolux te proberen en al uw vragen aan ons te stellen.

Hoe zitten de Leolux stoelen eigenlijk? Probeer het bij Kok Wooncenter!

Onze specialisten hebben jarenlang ervaring en kunnen daarom uw vragen meestal direct beantwoorden. Daarnaast is het bij het aanschaffen van uw nieuwe stoel natuurlijk belangrijk om te weten of het wel lekker zit. Aangezien wij standaard veel verschillende eetkamerstoelen en relaxstoelen van het merk Leolux in ons assortiment hebben, kunt u in onze winkel altijd de stoelen uittesten.

Een kijkje in de keuken: de designers van de Leolux stoelen

Het ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit designstoelen, waar Leolux voor staat, is geen eenvoudig klusje. Daarom werkt Leolux alleen met de beste designers. De designers van Leolux werken nooit geïsoleerd aan een ontwerp. Ze laten zich inspireren door wereldwijde trends en beschikken over een flinke portie creativiteit. De designers van Leolux zorgen ervoor dat u bij Kok Wooncenter elk jaar weer kunt genieten van een nieuw, uitgebreid assortiment aan prachtige Leolux stoelen!