Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Linteloo banken

De geschiedenis van het designmerk Linteloo gaat terug tot het jaar 1994, het jaar waarin oprichter Jan te Lintelo samen met zijn partner de eerste Linteloo-collectie gecreëerde. Het merk is voortgevloeid uit pure passie voor design en meubels en dit is tot op de dag van vandaag nog duidelijk zichtbaar in de ontwerpen van Linteloo banken. In de loop der jaren is Linteloo uitgegroeid tot één van de toonaangevende merken op het gebied van designersbanken. Hoewel Linteloo kan worden gezien als exclusief designersmerk, zijn de banken heel betaalbaar. U kunt Linteloo banken bij een beperkt aantal woonwinkels aanschaffen, waar wij er één van zijn. Kok Wooncenter is namelijk trotse partner van Linteloo.

Linteloo banken

Bekijk en probeer uw nieuwe Linteloo (hoek)bank bij Kok Wooncenter

Doordat Kok Wooncenter een officiële partner is van Linteloo, kunnen wij u niet alleen adviseren bij de aanschaf van uw nieuwe Linteloo bank, maar ook de bank aan u leveren. In onze showroom kunt u verschillende modellen Linteloo banken en Linteloo hoekbanken bekijken en uitproberen. Eén van de voordelen van Linteloo banken is dat de meeste modellen volledig naar eigen wens kunnen worden samengesteld. Onze woonprofessionals hebben veel ervaring met designbanken en kunnen u daarom goed adviseren bij het samenstellen van uw nieuwe bank.

De Linteloo bankcollecties bij Kok Wooncenter

Bij Kok Wooncenter bent u ervan verzekerd altijd de keuze te hebben uit de nieuwste bankcollecties van het designmerk Linteloo. Op het moment dat Linteloo een nieuwe bankcollectie uitbrengt, kunt u de eerste modellen vaak al kort daarna in onze showroom bekijken. De meeste bankcollecties van Linteloo zijn volledig naar eigen wens samen te stellen. Dit betekent dat één specifiek ontwerp vaak in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar is. We zullen van elk van de actuele Linteloo bankcollecties een korte beschrijving geven.

Linteloo bank


Linteloo bank Relax

Linteloo - Bank Relax

De Linteloo Relax bankcollectie is ontworpen door Jan des Bouvrie, één van de bekendste ontwerpers van Nederland. Aangezien deze bank uit verschillende elementen bestaat, is deze op tal van manieren samen te stellen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om er een Linteloo hoekbank van te maken, maar ook andere opstellingen zijn mogelijk.

Linteloo bank Mauro

Linteloo - Bank Mauro

De Linteloo Mauro bank lijkt niet alleen heel comfortabel, maar is dat ook. De Mauro bank heeft een subtiel ontwerp en is verkrijgbaar als 4-zits, 3-zits en 2.5-zits bank en fauteuil. Natuurlijk kunt u ook voor een Linteloo Mauro hoekbank kiezen.

Linteloo bank Madison

Bij het ontwerpen van de Madison bank heeft de ontwerper zich laten inspireren door de cosmopolitan lifestyle die je doorgaans ervaart in hotels rond Madison Square Park in New York. Naast een bijzonder stijlvol ontwerp heeft deze bank ook veel comfort te bieden. Met deze modulaire bank kunt u verschillende composities maken.

Linteloo bank Arp

Linteloo Arp

Ontwerper Sebastian Herkner heeft zich bij het ontwerpen van de Linteloo Arp bank laten inspireren door het werk van Hans Jean Arp, waar ronde vormen centraal staan. Doordat de Arp bank uit verschillende modules bestaat, kunt u er eenvoudig verschillende composities mee maken.

Linteloo bank Southhampton

Het eigentijdse ontwerp van de Linteloo Southhampton bank in combinatie met het geweldige comfort zorgt ervoor dat dit model tot één van de populairste Linteloo designbanken behoort. Deze bank bestaat uit verschillende modules, waardoor u de opstellening naar uw eigen interieur kunt aanpassen.

Linteloo bank George

De hoge rug van de Linteloo bank George zorgt voor verrassend veel comfort. Het ontwerp van deze bank is gebaseerd op Italiaanse stijlen. Het tijdloze ontwerp van de Linteloo hoekbank zorgt ervoor dat deze in elk interieur past. Zoals u van Linteloo gewend bent, heeft u de keuze uit tal van verschillende soorten stof en leer.

Linteloo bank Fabio

Zoekt u een comfortabele, royale zitbank van hoogwaardige kwaliteit? Dan is de Linteloo Fabio bank voor u mogelijk de juiste keuze. Wij kunnen de Fabio bank leveren als compacte bank, maar door de vele aanbouwelementen is het ook mogelijk om een gehele zithoek te creëren.

Linteloo bank Hamptons

De Linteloo Hamptons bank is volledig naar eigen voorkeur samen te stellen. Zo heeft u de keuze uit verschillende elementen, verschillende armtypes, verschillende zitdieptes en rugsteunen en tal van stoffen en ledersoorten. Doorat de bank uit verschillende elementen bestaat, kunt u de opstelling eenvoudig aanpassen.

Breng een bezoek aan Kok Wooncenter en laat u verrassen
Bent u benieuwd geworden naar de verschillende bankcollecties van het designmerk Linteloo? Bij Kok Wooncenter kunt u altijd meerdere modellen bekijken en uitproberen. Onze woonprofessionals staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.