Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Waarom kiezen voor Harvink?

De handtekening van Harvink staat voor magnifiek meubilair. Het design is even simpel als doordacht. Eigenzinnig en met de hand geproduceerd. Dankzij de hoogwaardige materialen is het zitcomfort verrassend goed.

Ontdek bij Kok Wooncenter alle mogelijkheden en bewonder het meubel als jóuw meubel.

ZICHTBAAR FRAME

Een Harvink herken je aan de zichtbare frameconstructie. Door het frame aan de buitenkant te plaatsen, lijken de massievere delen van het meubel te zweven. Het oogt luchtig én je weet precies hoe het meubel in elkaar zit. Of je kiest voor hout of chroom, hoog of laag, rond of vierkant: met het frame aan de buitenkant weet je dat het goed zit.

ZIT GOED

Bij de Harvink banken en fauteuils hoef je nooit te kiezen tussen ‘mooi’ en ‘comfortabel’. Bij Harvink gaat comfort en schoonheid perfect samen. Nieuwe ontwerpen worden uitgebreid getest. Ze gebruiken als vulling alleen het beste ‘koudschuim’, dat de lichaamscontouren volgt en zorgt voor de juiste ondersteuning, voor jarenlang zitcomfort!

AFRITSBARE HOEZEN

De fauteuils en banken van Harvink zijn echte leefmeubels. Dan kan er wel eens een ongelukje gebeuren. Alle stoffeb zijn slijtvast en afritsbaar. Je kunt het chemisch laten reinigen of - als je toe bent aan iets anders - kiezen voor een compleet nieuwe hoes.

OP EN TOP NEDERLANDS

De Harvink-collectie, bestaande uit stoelen, tafels, banken en fauteuils, wordt volledig in Nederland geproduceerd in samenwerking met Nederlandse meubelontwerpers. De materialen komen uit Nederland.

Harvink meubelcollectie

Ontdek Harvink bij de grootste design woonwinkel van Utrecht en omgeving

Harvink stoel eetbank troef 4Harvink fauteuil kaap 11Harvink tafel ovaal fier 2Harvink splinter4 2Harvink forum1Harvink stoel dash 5Harvink stoel point 6aHarvink bank flink9Harvink de kaap fauteuilHarvink fauteuil hebbes 4 1Harvink hoekbank forum7Harvink tafel ovaal fier 3Nieuws harvink troefHarvink duckHarvink clip met hockerHarvink bank armslag 6Harvink bank splinter 10Harvink fauteuil tipiJive verzameling 3x diversHarvink bank forum1Harvink tafel rond fier 1Harvink bank armslag 11Harvink bank donk 3Harvink bank flink4Harvink bank armslag 5 1Harvink splinter fauteuilHarvink relax fauteuilHarvink bank armslag 10

Harvink design meubelen en Kok Wooncenter

De start van de samenwerking gaat vele jaren terug toen Harvink nog werd geleid door de gebroeders Harry en Harm Vink. De huidige eigenaren Sander Prinsen en Alette Trompetter behielden na de overname in 2006 de goede naam van het bedrijf. Het onderscheidende zichtbare frame blijft het handelsmerk in de meubelontwerpen. Ontdek de collectie banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eettafels en salontafels. Bij Kok Wooncenter tref je een uitgebreide presentatie van dit mooie Nederlandse meubelmerk. Ontdek ook de mooiste meubelwinkel van Utrecht en omstreken.