Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Harvink banken fauteuils stoelen en tafels showroom winkel

Harvink

Met zorg gemaakt

De handtekening van Harvink staat voor magnifiek meubilair. Het design is even simpel als doordacht. Eigenzinnig en met de hand geproduceerd. Dankzij de hoogwaardige materialen is het zitcomfort verrassend goed.

Ontdek bij Kok Wooncenter alle mogelijkheden en bewonder het meubel als jóuw meubel.

Harvink_meubelen-uitleg maken banken

Zichtbaar frame

Een Harvink herken je aan de zichtbare frameconstructie. Door het frame aan de buitenkant te plaatsen, lijken de massievere delen van het meubel te zweven. Het oogt luchtig én je weet precies hoe het meubel in elkaar zit. Of je kiest voor hout of chroom, hoog of laag, rond of vierkant: met het frame aan de buitenkant weet je dat het goed zit.

Afritsbare hoezen

De fauteuils en banken van Harvink zijn echte leefmeubels. Dan kan er wel eens een ongelukje gebeuren. Alle stoffeb zijn slijtvast en afritsbaar. Je kunt het chemisch laten reinigen of - als je toe bent aan iets anders - kiezen voor een compleet nieuwe hoes.

Made in Holland

De Harvink-collectie, bestaande uit stoelen, tafels, banken en fauteuils, wordt volledig in Nederland geproduceerd in samenwerking met Nederlandse meubelontwerpers. De materialen komen uit Nederland.

Selectie uit de Harvink collectie

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel?

Samen met onze klanten mooie interieurs creëren en ze gelukkig maken.

Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken. Wij maken het verschil.

Harvink design meubelen en Kok Wooncenter

De start van de samenwerking gaat vele jaren terug toen Harvink nog werd geleid door de gebroeders Harry en Harm Vink. De huidige eigenaren Sander Prinsen en Alette Trompetter behielden na de overname in 2006 de goede naam van het bedrijf. Het onderscheidende zichtbare frame blijft het handelsmerk in de meubelontwerpen. Ontdek de collectie banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eettafels en salontafels. Bij Kok Wooncenter tref je een uitgebreide presentatie van dit mooie Nederlandse meubelmerk. Ontdek ook de mooiste meubelwinkel van Utrecht en omstreken.