Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Waarom kiezen voor Linteloo?

Linteloo is opgericht in 1993 door Jan te Lintelo. Tijdloos comfort, zo is het assortiment van Linteloo het best te omschrijven. Het eerste ontwerp van Linteloo was direct een succes. De comfortabele Easy Living bank werd direct een hit. Met name het comfort van deze Linteloo Bank was vernieuwend voor die tijd. Inmiddels hét kenmerk voor Linteloo: comfort. Naast comfortabele banken heeft Linteloo een uitgebreid assortiment aan tafels zoals eettafels en salontafels, maar ook kasten. Ook hiervoor geldt dat de ontwerpen tijdloos en comfortabel zijn. Harde lijnen gecombineerd met een zeer hoogwaardige kwaliteit.

Kwaliteit

De banken en fauteuils van Linteloo worden van romp tot stoffering in één productiegang gemaakt. Dit waarborgt dat bijvoorbeeld elke donzenvulling precies afgewogen wordt voordat het verwerkt wordt in het eindproduct. Middels een strenge eindcontrole verlaat uiteindelijk het product de fabriek naar de gelukkige toekomstige bezitters.

Losse hoezen

Alle banken zijn voorzien van afneembare hoezen. Ben je na een aantal jaar uitgekeken op de kleur stof of leer? Bestel dan een nieuwe hoes en je hebt weer een actuele set in je woonkamer staan.

Dons

Linteloo staat bekend om zijn schudkussens. Het dons zorgt ervoor dat dit zich voegt naar je zithouding. Dit vraagt natuurlijk wel dat de kussens met grote regelmaat moeten worden opgeschud. Wil je dit liever niet? Je kan ook kiezen voor schuimkussens die zijn overtrokken met een vlies.

Linteloo Feel Good Studio Amersfoort

Bezoek de grootste Linteloo Feelgood Studio van Utrecht en omstreken

Hieronder een selectie uit onze Linteloo banken, fauteuil en tafel collectie.

Aan tafel met de Woonprofessionals

Samen met onze klanten mooie interieurs creëren en ze gelukkig maken.

Alles begint met een goed gesprek en een goede kop koffie of thee. Samen kijken of smaken overeenkomen. Aan de hand van jouw wensen stellen we via onze 3D software de ideale woonkamer of eetkamer samen. Daarbij hóórt dat wij de nieuwste trends kennen. Dat wij weten wat er op interieurgebied allemaal te koop is. Daarbij hoort ook dat wij vaktechnisch onderlegd zijn en dat wij gedetailleerde plannen maken.

Maak gebruik van ons afsprakenformulier of bel voor een afspraak met 033-4801441 (di t/m za 10-17 uur).

Klik hier om een afspraak te maken

3D interieurschets

Op ons 3D adviesscherm van 200 x 150 cm kan je het interieur alvast bekijken.

Deskundig advies

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw droominterieur.

Linteloo banken, fauteuil en tafel inspiratie

Linteloo Relax sofa loungebankLinteloo sofa hoekbank fabioLinteloo sofa metropolitanLinteloo bank MetropolitanLinteloo mesa manhattan 04Linteloo pleasure bank 4Linteloo bank hamptonsEasy Living Linteloo sofaLinteloo sofa hoekbank 01RELAX LI241115 136 03VNU linteloo tableTerrace linteloo salontafelLinteloo Manhatten salontafelLinteloo Isola Dining tableLinteloo Balanced salontafel S3 1Isola coffeetable linteloo

De 8 sterke punten van Kok Wooncenter