Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Linteloo Feel Good Studio Amersfoort

Bezoek de grootste Linteloo Feelgood Studio van Utrecht en omstreken

Waarom kiezen voor Linteloo?

Linteloo is opgericht in 1993 door Jan te Lintelo. Tijdloos comfort, zo is het assortiment van Linteloo het best te omschrijven. Het eerste ontwerp van Linteloo was direct een succes. De comfortabele Easy Living bank werd direct een hit. Met name het comfort van deze Linteloo Bank was vernieuwend voor die tijd. Inmiddels hét kenmerk voor Linteloo: comfort. Naast comfortabele banken heeft Linteloo een uitgebreid assortiment aan tafels zoals eettafels en salontafels, maar ook kasten. Ook hiervoor geldt dat de ontwerpen tijdloos en comfortabel zijn. Harde lijnen gecombineerd met een zeer hoogwaardige kwaliteit.

Kwaliteit

De banken en fauteuils van Linteloo worden van romp tot stoffering in één productiegang gemaakt. Dit waarborgt dat bijvoorbeeld elke donzenvulling precies afgewogen wordt voordat het verwerkt wordt in het eindproduct. Middels een strenge eindcontrole verlaat uiteindelijk het product de fabriek naar de gelukkige toekomstige bezitters.

Losse hoezen

Alle banken zijn voorzien van afneembare hoezen. Ben je na een aantal jaar uitgekeken op de kleur stof of leer? Bestel dan een nieuwe hoes en je hebt weer een actuele set in je woonkamer staan.

Dons

Linteloo staat bekend om zijn schudkussens. Het dons zorgt ervoor dat dit zich voegt naar je zithouding. Dit vraagt natuurlijk wel dat de kussens met grote regelmaat moeten worden opgeschud. Wil je dit liever niet? Je kan ook kiezen voor schuimkussens die zijn overtrokken met een vlies.

Selectie uit de collectie van Linteloo

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel?

Onze woonprofessionals vertellen je graag alles over alle mogelijkheden van Linteloo

Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken. Wij maken het verschil.3D interieurschets

Op ons 3D adviesscherm van 200 x 150 cm kan je het interieur alvast bekijken.

Deskundig advies

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw droominterieur.

Linteloo banken, fauteuil en tafel inspiratie

Linteloo sofa gilbert 005Linteloo Relax sofa loungebankLinteloo mesa manhattan 04Linteloo bank hamptonsEasy Living Linteloo sofaLinteloo sofa hoekbank 01RELAX LI241115 136 03VNU linteloo table6linteloo sofa gilbert 005Terrace linteloo salontafelLinteloo Manhatten salontafelLinteloo Isola Dining tableLinteloo Balanced salontafel S3 1Isola coffeetable linteloo

De 8 sterke punten van Kok Wooncenter

Kok Wooncenter

Hamseweg 18
3828 AD Hoogland / Amersfoort

Openingstijden

ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)

Interieuradviseur

Voor elk interieurprobleem bieden wij een passende oplossing.


  • Kok Wooncenter
  • Hamseweg 18
  • 3828 AD Hoogland / Amersfoort
Openingstijden
ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)