Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

kasten die de tijd doorstaan

Al drie generaties lang Interstar

Het is 1942 als Antoon Slotboom besluit in zijn woonplaats Bodegraven voor zichzelf te beginnen. Als gedreven meubelmaker en molenaar beschikt hij over voldoende ervaring en vakmanschap om de stap te wagen. In een schuurtje naast de molen richt hij zijn werkplaats in en schaft hij zijn eerste lintzaag aan. Ondanks moeilijke tijden laten de opdrachtgevers niet lang op zich wachten. De eerste orgel- en pianobankjes vinden vanuit Bodegraven hun weg naar tevreden klanten, waarna de productie van kasten volgt, en een meubelfabriek in spé is geboren.

Eindeloze variatie in kleur en afwerking

Bij Interstar kasten weten ze als geen ander dat de kast van je dromen moet passen bij jouw persoonlijke situatie. Zorgvuldig overleg, tijd en aandacht zijn belangrijk om tot de juiste keuze te komen. Gebruik je eigen creativiteit of schakel de hulp in van één van onze kastenexperts om de perfecte kast op maat samen te stellen

Elektrische haarden gecombineerd met een Interstar kast

Eén van de haarden die door Interstar wordt gebruikt in hun wandkasten is de elektrische haard met Opti-myst vuur. Dit is elektrisch vuur van het merk Faber zorgt ervoor dat je letterlijk water ziet randen. De vlammenzee wordt namelijk gecreëerd door verlichte, ultrafijne waterdamp. Zo ontstaat een uniek vlameffect in de haard. Mooi geïntegreerd in de Interstar kast naar wens.

Duurzaam geproduceerd in Nederland

Een Interstar kast kies je voor een hele lange tijd. Hierdoor staat kwaliteit bij Interstar hoog in het vaandel. Naast dat de productie in volledig in eigen hand is wordt de kast door eigen vakbekwame monteurs bij de klant gemonteerd.

Om alle mogelijkheden van Interstar te tonen zie je bij Kok Wooncenter een ruime opstelling waarin wij zoveel mogelijk componenten van dit veelzijdige Nederlandse meubelmerk tonen.

Wij lossen je kastenprobleem op!

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel?

Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? Weet je niet hoe een TV in combinatie met een draadloos multi-room speakersysteem werkt. Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag. Zo kun je een verantwoorde investering doen en krijg je een op maat gesneden advies . Wij maken het verschil.

Een afspraak plannen kan eenvoudig telefonisch via 033-4801441 tijdens onze openingsuren of door gebruik te maken van ons afspraken formulier.

3D kastenplanning

Plan een afspraak voor een persoonlijk kastenadvies.

Deskundig advies

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw droominterieur.

Maatwerk en op afspraak geplaatst

Bij Interstar kunnen de kasten naar wens worden samengesteld en op maat worden gemaakt. Maak voor het juiste advies een afspraak met één van onze woonprofessionals. Met behulp van 3D software kunnen wij de gewenste kast uitwerken.

Voor het plaatsen zal door een meubelmonteur van Interstar de kast perfect worden afgesteld en gebruiksklaar worden opgeleverd.

Kasten van Interstar kunnen geheel naar eigen wens worden samengesteld.

Interstar Combinatie 220 20 13706Interstar Combinatie 220 20 13706 Detail hapInterstar TH P700 2Interstar Combinatie rsz 213 20 3IMG 1527Interstar Combinatie massief houtInterstar Combinatie 222 50 36405Interstar TV kast TH 222 15 1Interstar Combinatie 222 10 54039Interstar TV kast Detail lade 222 10Detail TV buis overal toevoegen in detailsInterstar TV kast Detail hap 222 10Interstar TV kast TH 222 15 2Interstar kast Frame S 320Wandkast Interstar 218 10Interstar Combinatie 218 50Interstar Solitair O710 sfeerInterstar Solitair 2Interstar wandkast 218 20

Welkom bij de grootste design woonwinkel van Utrecht en omstreken

TV-meubels

Bij Interstar kasten is er ruimte voor een TV-oplossing. Zo kan je een mooie wandopstelling maken met een TV-dressoir en hangende bergkasten of je kan kiezen voor de TV-lift, waarbij de televisie helemaal verborgen is in het meubel. Mooi uit het zicht en met een druk op de knop komt de TV te voorschijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. De kasten kun je aan de muur op laten hangen. Dit geeft een ruimtelijk effect. Maar je kan er ook voor kiezen om een kast op een plint of zelfs op een metalen frame neer te zetten.

Modulaire kasten

De kasten van Interstar worden opgebouwd door middel van een module systeem. Aan de hand van een aantal afmetingen, worden de elementen bij Interstar tot één geheel gebouwd. Door de elementen te combineren met deuren, laden en/of kleppen maakt Interstar een mooi en functioneel wandmeubel. Je kunt eindeloos variëren en combineren, tot je een wandmeubel hebt gecreëerd die helemaal naar je wens is. Het uiterlijk van Interstar kun je aanpassen in verschillende stijlen. Van een modern greeploos design tot een tijdloos design met warme houtkleuren.

De kastenwinkel

Wil je graag vergelijken welke tv-meubels of wandoplossingen er mogelijk zijn van diverse kastenleveranciers? Bezoek dan de grootste design woonwinkel van Utrecht en omgeving. Hier vindt je van diverse topmerken een uitgebreide collectie kasten. TIP: Neem een plattegrond mee, dan kunnen we gelijk met je meedenken voor een oplossing.

Kok Wooncenter

Hamseweg 18
3828 AD Hoogland / Amersfoort

Openingstijden

ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)

Interieuradviseur

Voor elk interieurprobleem bieden wij een passende oplossing.


  • Kok Wooncenter
  • Hamseweg 18
  • 3828 AD Hoogland / Amersfoort
Openingstijden
ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)