Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Ontwerpen die de tijd doorstaan

Al drie generaties lang

Het is 1942 als Antoon Slotboom besluit in zijn woonplaats Bodegraven voor zichzelf te beginnen. Als gedreven meubelmaker en molenaar beschikt hij over voldoende ervaring en vakmanschap om de stap te wagen. In een schuurtje naast de molen richt hij zijn werkplaats in en schaft hij zijn eerste lintzaag aan. Ondanks moeilijke tijden laten de opdrachtgevers niet lang op zich wachten. De eerste orgel- en pianobankjes vinden vanuit Bodegraven hun weg naar tevreden klanten, waarna de productie van kasten volgt, en een meubelfabriek in spé is geboren.

Eindeloze variatie in kleur en afwerking

Bij Interstar weten ze als geen ander dat de kast van je dromen moet passen bij jouw persoonlijke situatie. Zorgvuldig overleg, tijd en aandacht zijn belangrijk om tot de juiste keuze te komen. Gebruik je eigen creativiteit of schakel de hulp in van één van onze kastenexperts om de perfecte kast op maat samen te stellen

Elektrische haarden

Eén van de haarden die door Interstar wordt gebruikt in hun wandkasten is de elektrische haard met Opti-myst vuur. Dit is elektrisch vuur van het merk Faber zorgt ervoor dat je letterlijk water ziet randen. De vlammenzee wordt namelijk gecreëerd door verlichte, ultrafijne waterdamp. Zo ontstaat een uniek vlameffect in de haard. Mooi geïntegreerd in de Interstar kast naar wens.

Duurzaam geproduceerd

Een Interstar kast kies je voor een hele lange tijd. Hierdoor staat kwaliteit bij Interstar hoog in het vaandel. Naast dat de productie in volledig in eigen hand is wordt de kast door eigen vakbekwame monteurs bij de klant gemonteerd.

Kasten van Interstar kunnen geheel naar eigen wens worden samengesteld.

Interstar wandkast met tv 218 40Interstar wandkast met tv 3Interstar wandcombinatie 217 06Interstar wandkast met haard met TV 2Interstar kast Frame S 320Interstar combinatie 217 04Interstar dressoir 213 20 breedte 473 cmWandkast Interstar 218 10Interstar wandkast 218 20Wandkast 2 breedte 2925 cm massief

Aan tafel met de Woonprofessionals

Samen met onze klanten mooie interieurs creëren en ze gelukkig maken.

Alles begint met een goed gesprek en een goede kop koffie of thee. Samen kijken of smaken overeenkomen. Aan de hand van jouw wensen stellen we via onze 3D software de ideale kast samen. Daarbij hóórt dat wij de nieuwste trends kennen. Dat wij weten wat er op interieurgebied allemaal te koop is. Daarbij hoort ook dat wij vaktechnisch onderlegd zijn en dat wij gedetailleerde plannen maken.

Maak gebruik van ons afsprakenformulier of bel voor een afspraak met 033-4801441 (di t/m za 10-17 uur).

Klik hier om een afspraak te maken

3D softwareplanning

Plan een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies.

Deskundig advies

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw droominterieur.

Welkom bij de grootste design woonwinkel van Utrecht en omgeving


  • Kok Wooncenter
  • Hamseweg 18
  • 3828 AD Hoogland / Amersfoort