Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Waarom kiezen voor een Spectral tv- of audiomeubel?

Een woonkamer is niet compleet zonder een tv-meubel dat precies binnen het interieur past. Wanneer het gaat om een smart tv-meubel waarbij je verlost bent van de wirwar aan kabels en vaak niet vrij ogende luidsprekers, dan kiest Kok Wooncenter voor Spectral.

Het merk weet namelijk als geen ander prachtig design te combineren met innovatieve techniek, wat zich uit in ‘smart furniture’. Denk bijvoorbeeld aan een brede modelreeks met geïntegreerde oplossingen voor audio, welke continu door ontwikkeld wordt voor de nieuwste generatie smart tv.

Wanneer je ervoor kiest om een soundbar te integreren heb je de keuze uit een soundsysteem van Spectral die zijn geproduceerd door Canton of die van andere fabrikanten zoals Sonos of Denon.

SOUNDBAR TV-MEUBELS

Hoe mooi de nieuwste Samsung QLED-tv's, de OLED-tv's van LG, PHILIPS en SONY ook mogen zijn wat beeldkwaliteit betreft, op het gebied van geluidsweergave presteren de smart tv's vaak verder onder de maat. De oplossing is vaak een losse soundbar, maar waar laat je daarbij de onmisbare subwoofer?

Ook hierin laat Spectral zien dat zij specialist zijn in het ontwerpen van soundbar tv-meubels geschikt voor bijvoorbeeld de populaire PLAYBAR, ARC of BEAM van Sonos.

Spectral tv meubel sonos arc
SPECTRAL SOUND

Een soundsysteem van het meubelmerk Spectral kopen is dat wel verstandig? Die vraag hebben wij ons ook gesteld. Tot het moment dat Spectral ons bekend werd dat de soundbar systemen door het Duitse kwaliteitsmerk CANTON® speciaal voor Spectral geproduceerd worden. Het meest unieke van de Spectral soundbar systemen is de geïntegreerde subwoofer. Voor ons als interieuradviseurs is dit een welkome oplossing. Nu hoeft de subwoofer niet ergens in de hoek van de woonkamer te staan of zichtbaar naast het tv-meubel.

Bij Kok Wooncenter, in het Spectral Smart furniture center, presenteren wij de eigen Spectral soundsystemen: de instap SCA, de meest gekozen BRA en het ultieme front-surround VRA soundsysteem.

Voor een eerlijk vergelijk presenteren wij ook de Spectral meubels samen met de PLAYBAR, BEAM, SUB en PLAY:1 speakers van Sonos, welke prima toepasbaar zijn in de Spectral tv-meubels.

Spectral tv meubel Canton box
MAATWERK

Elk tv-meubel op maat gemaakt is uniek. De modellijnen van Spectral Smart Furniture zijn modulair maar mochten er nog wensen blijven dan is maatwerk op de verschillende modellijnen ook mogelijk.

Bij de modellijn Next, vervaardigd uit Primeboard, is het zelfs mogelijk om op de millimeter nauwkeurig te verlengen of in te korten, zodat het tv-meubel geschikt is voor elke woonkamer.

Bij Spectral produceren ze het meubel precies zoals je het graag zou willen, zodat je thuis, in jouw woonkamer, van Duitse topkwaliteit kunt genieten.

Spectral tv meubel maatwerk
SPECTRAL SMART LIGHT

En er was licht...

De speciaal ontwikkelde led-strips zorgen voor een zachte, sfeervolle achtergrondverlichting. Bedienbaar via aanraking of dimbaar met een afstandsbediening of app.

Spectral tv meubel smart light
JE EIGEN SPECTRAL TV-MEUBEL IN 3D

Onze eigen Spectral specialisten tekenen elk Spectral tv-meubel kant-en-klaar in 3D. Tijdens dit tekenproces ontstaat je eigen Spectral meubel helemaal naar wens afgestemd.

Kies uit vijf verschillende basis glaskleuren of ga voor één van de 2.000 unieke kleuren helemaal afgestemd op de rest van het interieur. Ook wanneer je niet voor glas kiest biedt Spectral mogelijkheden. Laat je verrassen in onze woonwinkel.

Spectral tv kast oplossingen

Modellen uit de Spectral design tv- en audiomeubels collectie

Maak een keuze uit één van de onderstaande producten om te zien wat voor oplossingen er mogelijk zijn.

Een avondje ontspannen dankzij Spectral tv-meubels

Spectral speelt in op de behoefte aan extreem functionele design TV-meubels. Aan alles is gedacht, muziek luisteren, een spelletje spelen of ontspannen een film kijken, met Spectral ervaart u het, zonder een ontsierende wirwar aan kabels en storend aanwezige audio elementen. De ontwerpen zijn helemaal van deze tijd en ontworpen met het oog op kwaliteit en perfectie. Het beste entertainment wordt gecombineerd met mooi wonen. U bent welkom om het te komen ervaren bij de grootste design woonwinkel van Utrecht en omstreken.

Wij lossen je kastenprobleem op!

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel?

Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? Weet je niet hoe een TV in combinatie met een draadloos multi-room speakersysteem werkt. Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag. Zo kun je een verantwoorde investering doen en krijg je een op maat gesneden advies . Wij maken het verschil.

Een afspraak plannen kan eenvoudig telefonisch via 033-4801441 tijdens onze openingsuren of door gebruik te maken van ons afspraken formulier.

Sfeerimpressie Spectral design tv- en audiomeubels

Spectral scala tv meubel kok wooncenter amersfoort utrechtSpectral scala tv meubel kok wooncenterSpectral scala tv kastSpectral scala sonos playbar amersfoort tv meubelSpectral scala bra2 soundsystemSpectral next soundbar prepared kok wooncenterSpectral next nxp05 kok wooncenterSpectral cocoon utrecht gelderland tv meubelSpectral cocoon tv meubel design wonen amersfoort utrechtSpectral cocoon soundbar meubel kok wooncenterSpectral cocoon kok wooncenterSpectral cocoon cable managementSpectral brick tv adapter amersfoort utrechtSpectral brick flap kok wooncenterSpectral brick br2001 tv meubel kok wooncenterSpectral ameno tv meubel kok wooncenter amersfoortSpectral ameno tv kast dressoir op maatNext musicboard for sonos playbase kok wooncenterBr1201 spectral brick

Ontdek Spectral Smart Furniture bij de grootste design meubelwinkel van Utrecht en omstreken

Welke kleur is mogelijk bij een glazen of zwevend tv meubel van Spectral?

Wil je graag een unieke tv-oplossing in je woonkamer? Spectral werkt voor de glazen afgewerkte meubelen met 2.000 NCS kleuren. Dit kleursysteem is gebaseerd op hoe wij de kleuren waarnemen. De kleurenwaaier en veel voorbeeld stalen zijn aanwezig in onze showroom. Overigens zijn wit en zwart nog steeds de meest gekozen kleuren voor een tv-/audiomeubel.

Kan elk meubel in breedte worden aangepast?

Naast aanpassingen in de breedte kan ook de diepte en hoogte bij de meeste tv-meubels worden aangepast. Dit kan handig zijn als je niet breder wilt dan 200 cm of juist een kast van exact 3 meter breed. Via ons tekenprogramma (3D) kunnen we samen je ideale tv-opstelling samenstellen.

Hoe wordt de Spectral kast gemonteerd?

Allereerst bepaal je of het tv meubel zwevend aan de muur moet worden opgehangen of dat je hem op pootjes wilt zetten. Hierna bepalen we de maat en indeling van de kast. Als de kleur bekend is kan je overwegen om er bijvoorbeeld een Sonos Soundbar, Sonos Arc of Sonos Beam en een Samsung LED tv er aan toe te voegen. Als we een akkoord hebben op onze overzichtelijke tekening en offerte dan gaan wij het meubel bestellen. Spectral zal ruim van te voren contact opnemen om alle details voor het plaatsen door te nemen(o.a. aansluiten op het WIFI-netwerk, glazvezel of CAI (ziggo of KPN aansluiting) en tv formaat). Hierdoor hebben ze de juiste materialen, bijvoorbeeld kabels en tv-adapter, mee bij de montage.

Kok Wooncenter

Hamseweg 18
3828 AD Hoogland / Amersfoort

Openingstijden

ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)

Interieuradviseur

Voor elk interieurprobleem bieden wij een passende oplossing.


  • Kok Wooncenter
  • Hamseweg 18
  • 3828 AD Hoogland / Amersfoort
Openingstijden
ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)