Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Tv-meubel Spectral Scala

Scala is misschien wel het mooiste zwevende tv-meubel voor elk interieur.

Ontwerp je ideale tv-meubel met Scala. Deze unieke meubellijn is leverbaar in drie breedtes en door zijn talrijke uitvoeringen zijn er eindeloze combinatiemogelijkheden.

 • Ontwerp vrijheid en combinatie mogelijkheden
 • Elegante aluminium handgrepen (in alu-kleur of zwart)
 • 5 basis en 10 accentkleuren
 • Glanzend glossy of mat gesatineerd glas 
 • Krasvaste glasoppervlakken in meer dan 2.000 kleuren
 • Verborgen soundsystemen(o,a. geschikt voor een Soundbar)
 • Smart Charge (Voor opladen van telefoon)
 • Smart Light LED-verlichting

Maatwerk

Een tv-meubel van Scala kan tot op de millimeter nauwkeurig op maat worden gemaakt.

Spectral gebruikt voor zijn productie de modernste productietechnologie, zodat jij thuis, in jouw woonkamer, van Duitse topkwaliteit kunt genieten.


Wij lossen je kastenprobleem op!

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel?

Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? Weet je niet hoe een TV in combinatie met een draadloos multi-room speakersysteem werkt. Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag. Zo kun je een verantwoorde investering doen en krijg je een op maat gesneden advies . Wij maken het verschil.

Een afspraak plannen kan eenvoudig telefonisch via 033-4801441 tijdens onze openingsuren of door gebruik te maken van ons afspraken formulier.

Maatwerk

Spectral speakerdoek maatwerk 01Spectral speakerdoek maatwerk 02
witte tv-meubel Scala

Geruisloze vreugde

Scala bedient je. Met hoogwaardige kleppenmechaniek zodat open en sluiten geruisloos gaat. En met schuiflades die zich dankzij een hoogwaardig Soft-close systeem sluit.

2.000 kleuren zonder meerprijs


Voor alle modellen met een glazen afwerking biedt Spectral maar liefst 2.000 kleuren aan zonder meerprijs. Kies daarbij uit hoogglans (glossy) glas of mat (gesatineerd) glas in elke gewenste kleur.
De speciale (OptiWhite®) glasplaten bestaan uit ultra blank glas, zodat de gespoten laklaag aan de onderzijde van de glasplaat niet in kleur wordt beïnvloed.

De mogelijkheid om diverse kleuren en materialen te combineren is ook typisch een voorbeeld van Spectral, wij noemen dit maatwerk zonder meerprijs.

Geschikt voor sonos & co.

Een Scala voor verschillende sound systemen. Achter het stoffront kun je soundbars van verschillende fabrikanten onderbrengen, bijvoorbeeld de Sonos Playbar , Sonos Arc en Sonos Sub.

Speakerdoek kleuren


Hangend, op een frame, pootjes of wiel


Voorbeeld opstellingen Spectral Scala

Het beste advies inclusief 3D interieurschets

Met behulp van de 3D software kan je met onze specialisten de ideale kast samenstellen.

Sonos en Samsung adviescentrum

Combineer Spectral Next met één van de Sonos geluidsystemen of Samsung tv's.

In onze woonwinkel tonen wij diverse opstellingen gecombineerd met de Sonos en Samsung producten. Wij leveren Sonos in combinatie met de kast en eventueel Samsung tv compleet werkend bij je thuis af. Hoe makkelijk is dat!

De tv-meubel, niet alleen voor uw tv

Een tv-meubel is meer dan een meubel waar een televisie boven hangt of op mag staan. Het is ook vaak een verzamelplaats voor opladers, afstandbedieningen, telefoon, blu-ray's enz. Het is een meubel die tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het interieur. Sterker nog, er staan ook veel meubels naar een tv-meubel gericht. Genoeg redenen om te kiezen voor een tv-meubel die naadloos aansluit bij de rest van je interieur.

Welke kleur? Wit of zwart of ....

Door te werken met een kleurwaaier kan Scala in ontelbaar kleuren geleverd worden. De standaard witte tv-meubel of zwarte uitvoering blijven verrassend genoeg nog steeds het meest toegepast. Maar wil je wat anders dan wit? Kom dan in onze meubelwinkel voor een uitgebreid advies.

Klep of lade? Vloerstaand of zwevend?

Kies je liever voor een klep of toch voor een lade? Het kan beide en maakt je tv-meubel persoonlijk. Heb je u nog veel dvd's, cd's en/of blu-rays waar je (nog) geen afscheid van wilt nemen? Een lade biedt dan uitkomst en kan bij zowel een vloerstaand als zwevend tv-meubel.

5 verschillende kleuren stof voor je Soundbar

Gemakkelijk je Soundbar bedienen met een gesloten klep en met de keuze uit vier verschillende kleuren stoffronten. Zwart, zilver, grafiet, carbon of grijs. Het signaal gaat zonder moeite door het doek en geluid komt net zo mooi naar buiten als wanneer je de klep geopend hebt. Maar nu heb je het voordeel dat alles netjes is weggewerkt en je niet kunt struikelen over een geopende klep. En dat is wel zo veilig!

Sfeer proeven?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag weten of Spectral ook in jouw woonkamer past? In onze woonwinkel hebben we diverse opstellingen staan met Samsung LED-tv's en Sonos Soundbar/Sub, Sonos Beam en Sonos Arc. Ontdek Spectral bij de tv- en audiomeubelspecialist Kok Wooncenter. 

Ontdek Scala tv meubels bij de grootste design meubelwinkel van Utrecht en omstreken

Kok Wooncenter

Hamseweg 18
3828 AD Hoogland / Amersfoort

Openingstijden

ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)

Interieuradviseur

Voor elk interieurprobleem bieden wij een passende oplossing.


 • Kok Wooncenter
 • Hamseweg 18
 • 3828 AD Hoogland / Amersfoort
Openingstijden
ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)