Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Bert Plantagie tafels: uitschuiftafels, salontafels en bijzettafels

Bert Plantagie tafels zijn tijdloos en tegelijkertijd toch heel eigentijds. Het lijkt een tegenstelling, totdat je de uitschuiftafels, salontafels en bijvoorbeeld bijzettafels zelf hebt gezien. Het merk is Made in Holland en behoort tot de absolute top op dat gebied. Bert Plantagie werkt regelmatig samen met designers zoals Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder. Die samenwerkingen vormen de basis voor bijvoorbeeld de bijzondere tafels, waarbij maatwerk altijd een belangrijk speerpunt is. Je hebt allerlei mogelijkheden voor onderstellen en tafelbladen, net als de specifieke maatvoering en andere afwerkingen. Onze woonprofessionals begrijpen goed waar je naar op zoek bent, dus zorgvuldig te luisteren naar je woonwensen. Dus zoek je een specifieke tafel om uit te schuiven, een gezellige tafel voor bij de bank of een tafeltje om een leuke vaas op te zetten? Wij weten welke Bert Plantagie tafels je zoekt, zodat we je daar een mooie selectie van kunnen laten zien.

Bert Plantagie - Tafel Seven
Bert Plantagie tafels

Bert Plantagie tafels: uitschuiftafels, salontafels en bijzettafels

Bert Plantagie Tafel PedroBert Plantagie Tafel WirelessBert Plantagie Tafel RemoBert Plantagie Tafel Palma

Ambachtelijke meubels uit Nederland

Het merk uit Cuijk bij Nijmegen heeft een lange historie en een oer-Hollands karakter. Dat blijkt uit bijvoorbeeld de oorsprong die teruggaat tot in 1958, toen Johannes Smits het bedrijf Smits Stalen Meubelen startte. Dat het de start zou zijn voor de huidige Bert Plantagie tafels kon hij toen niet vermoeden, maar dit was wel degelijk het geval.

Het bedrijf maakte kampeer- en tuinmeubelen en richtte zich daarnaast bijvoorbeeld op meubilair voor allerlei vakantieparken en zorginstellingen. Uiteindelijk vindt er in 2000 een overname plaats door Bert Plantagie, die een nieuwe koers bepaalt en op die manier meubels voor consumenten gaat ontwikkelen.

Dat blijkt een uitstekende keuze, die het merk in een groeiend aantal woonwinkels door heel Nederland brengt. Waaronder bij ons bij KoK Woonprofessionals, waar we je dus graag laten zien welke ambachtelijke tafels en andere meubels er beschikbaar zijn.

Diverse maatvoeringen en randafwerkingen

De uitschuiftafels, eettafels, salontafels en bijvoorbeeld bijzettafels van Bert Plantagie zijn in allerlei uitvoeringen beschikbaar. Daarbij gaat het om de keuze voor hoogwaardige materialen en bijvoorbeeld om de afmetingen. Je hebt de keuze uit diverse maatvoeringen, waarover we graag met je meedenken. Dus twijfel je over een Bert Plantagie tafel en of die mooi in de woonkamer past? Of ben je juist benieuwd of het allemaal niet te klein wordt en wel past bij de rest van het interieur?

Het zijn typische vragen waar onze woonprofessionals graag met je over meedenken. Wij kennen het assortiment, luisteren naar jouw wensen en stellen je op die manier de mooiste tafels voor. Zo zorgen we ervoor dat het makkelijker wordt om het alvast te visualiseren, waarmee jij zeker weet dat je een goede keuze maakt.

Dankzij de diverse maatvoeringen en de randafwerkingen heb je binnen de Bert Plantagie tafels een brede keuze uit personalisatie. Je kunt de tafel helemaal naar wens laten maken, zodat die precies past in de rest van het interieur dat je met veel zorg hebt samengesteld.

Tafels van natuurlijke materialen

De tafels van Bert Plantagie tafels worden altijd gemaakt van mooie en natuurlijke materialen. Je kiest voor kwaliteit, dankzij het gebruik van bijvoorbeeld: 

  • Hout (eiken, noten)
  • Keramiek
  • Dekton

De materialen gaan op een mooie manier samen en worden tot in de puntjes netjes afgewerkt. Bovendien heb je de keuze uit diverse randafwerkingen, om het materiaal extra nadruk te geven of juist op te laten gaan in de rest van de woonomgeving. En heb je vragen over bijvoorbeeld het gebruikte eikenhout of notenhout voor een tafel? Onze woonprofessionals vertellen je graag meer, zodat je met de Bert Plantagie tafels altijd een goede keuze maakt.

Bert Plantagie tafels: voor een huis dat aanvoelt als een thuis

De meubels van Bert Plantagie maken van je huis een thuis. Het is een belangrijke filosofie die we hebben voor alle merken die we voeren bij KoK Woonprofessionals. Het merk past bij de familiehistorie die we zelf hebben, dus daar vertellen onze professionals je graag meer over. En heb je al een compleet interieur, waarvoor je op zoek bent naar een mooie nieuwe tafel? Of begin je juist graag helemaal opnieuw? We laten je graag de Bert Plantagie tafels zien, net als de rest van ons assortiment.

Kok Wooncenter

Hamseweg 18
3828 AD Hoogland / Amersfoort

Openingstijden

ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)

Interieuradviseur

Voor elk interieurprobleem bieden wij een passende oplossing.


  • Kok Wooncenter
  • Hamseweg 18
  • 3828 AD Hoogland / Amersfoort
Openingstijden
ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)