Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Stel je eigen Bellice bank samen

Comfort, design en kwaliteit vormen de essentie van de Bellice. Deze bank geeft je de kans om alle elementen van jouw bank naar eigen hand te zetten: van de opstelling en het comfort tot de poten, de armen en de bekleding. Bellice is leverbaar als 2-zits of 3-zitsbank en door de losse elementen ook als hoekbank of loungebank. 

Met de Bellice nodigt Leolux je uit om te dromen, te ontwerpen en te creëren.

De breedte als basis

De zitbreedte is de basis van de bankenserie Bellice. Dit is de eerste keuze die je maakt, nog voordat je poten, armen, bekledingen of kleuren selecteert. Bellice is verkrijgbaar als fauteuil, of als design bank met twee kussen van 70, 80, 90, 100 of 110 centimeter. Vrijwel al deze breedtes zijn beschikbaar bij de aanbouwelementen. Welke keuzes je daarna ook maakt, de zitbreedte van de bank blijft hetzelfde. Als je bijvoorbeeld graag een brede arm wilt, wordt de bank in zijn geheel iets breder. Door het modulaire systeem wordt je nooit beperkt in de afmetingen. Een einddeel van 2 x 80 cm combineren met een tussenelement is gewoon mogelijk. Hiermee kan je de Leolux Bellice een persoonlijke draai geven en uiteraard helpen wij je hier graag mee.

Bank Bellice = Maatwerk in hoogte en diepte

Ook de zithoogte en -diepte van bank Bellice zijn aan te passen aan jouw voorkeur. De zithoogte wordt bepaald door een hoge of lage poot. Hiervoor zijn twee mogelijkheden: standaard en twee centimeter hoger. Hoewel het niet zo klinkt, is dit in het dagelijks gebruik een wereld van verschil. Ook de standaard zitdiepte van de bank kan twee centimeter korter. In onze woonwinkel hebben wij alle mogelijkheden staan om te testen.

Leolux Bellice sfeer

Leolux bank Bellice persoonlijke keuze in zitcomfort

De een houdt van een stevige bank; de ander van een zachte zit. Niets is zo persoonlijk als zitcomfort. Daarom kan je voor uw Bellice kiezen uit drie verschillende comfortniveaus, voor zowel de zitting als de rug.

Leloux Bellice verschillende soorten zitcomfort
Soft

voor een zachte en comfortabele zitervaring is de zitting of rug gevuld met schuim dat is afgedekt door een kussende van 90% eendenveertjes. Deze comfortstijl met losse stoffering zorgt voor een natuurlijke en uitnodigende karakter van jouw Bellice.

Medium

voor een goede middenweg tussen zacht en stevig, heeft Bellice een schuimkern aangevuld met hoogwaardige klokkenvulling. Dit gaat samen met een losse stoffering die zorgt voor zachte ondersteuning en een nonchalante look-and-feel.

Firm

voor een stevige zit kiest je hoogwaardig schuim met een strakke stoffering. Dit is de meest vormvaste van de drie comfortstijlen, Het schuim binnenin zorgt voor een uitgekiende drukverdeling voor ultiem comfort.

Riante keuze in armen

Leolux Bellice riante keuze in armen

Het lijkt een detail, maar als je de verschillende varianten ziet, besef je pas hoeveel invloed een arm heeft op de aanblik van de bank. Daarom heb je bij de Bellice de keuze uit maar liefst vijf typen armen: smal-hoog, smal-laag, breed-hoog, breed-laag en smal-verstelbaar.

Op de juiste voet

Leolux Bellice onderstellen

Net als bij de armleuning zijn er vijf opties beschikbaar voor het onderstel van Bellice. Ook hiermee bepaal je zelf de uitstraling van de bank.

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel?

Samen met onze klanten mooie interieurs creëren en ze gelukkig maken.

Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken. Wij maken het verschil.


Leolux Creator

Wilt je thuis alvast experimenteren met de verschillende opties? Maak dan gebruik van de Leolux Creator. Met de computer of tablet stel je zelf de droombank tot in detail samen en vergelijkt je alle mogelijkheden. Tevens kunt je aan de hand van jouw ontwerp gelijk een afspraak inplannen zodat wij er samen naar kunnen kijken. Wij komen ook graag bij je thuis, dan kunnen wij pas écht meedenken!

Klik hier om naar de Leolux Creator te gaan >

Leolux Creator Bellice
Leolux Bellice 2-zitsbank voorstaand
Leolux bank Bellice achterzijde
Leolux Bellice zijkant

Ontdek de grootste Leolux Select Store van Utrecht en omgeving

Veelgestelde vragen over de Leolux bank Bellice

Is er maatwerk mogelijk op banken en hoekbanken van Bellice?

Bij de meeste Leolux meubelen kan je maatwerkaanpassingen in zithoogte en/of zitdiepte toepassen. Ook bij deze zitbank zijn er mogelijkheden. Ook kan je kiezen in verschillende afwerkingen. Denk hierbij aan de siernaden, kleur leer of stof en de afwerking/model van het onderstel. Vraag onze Leolux specialisten naar alle mogelijkheden.

Hoeveel jaar garantie heb ik op deze sofa?

Leolux kent een uitgebreide 7-jarige garantieregeling. De eerste twee jaar is de garantie volledig. Daarna wordt door Leolux nog uitgebreide nazorg verleend.

Kan ik deze bank of hoekbank zelf online samenstellen?

Via de Leolux creator is het mogelijk om de bank online samen te stellen. Ons advies is echter om als je de juiste kleuren wilt zien en het zitcomfort wilt ervaren om langs te komen in onze design woonwinkel in Amersfoort.