Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Waarom kiezen voor Leolux

Banken en fauteuils, eetkamers en salontafels van topkwaliteit, een tikje eigenzinnig en steeds weer vernieuwend. Maar minstens zo belangrijk zijn het comfort, de levensduur en een verantwoorde productiewijze. Elk meubel wordt door de vakmensen van Leolux in Nederland op bestelling gemaakt, helemaal naar persoonlijke wensen. Dat biedt je eindeloos veel mogelijkheden, in bekledingen en kleuren, in comfort- en maatopties. Dus ook iets hoger of iets dieper zitten is bij Leolux geen probleem.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid. Design van Leolux.

Plan een interieuradviesgesprek

De inrichting van je woning is persoonlijk, daarom geven wij graag advies op maat. Plan een afspraak met een van onze woonprofessionals voor vakkundig interieuradvies.

Met aandacht gemaakt

Het Nederlandse familiebedrijf Leolux (1934) uit Venlo combineert ambacht met hightech om heel persoonlijke designmeubelen te produceren. Ontworpen door internationale designers en gemaakt voor een wereldmarkt. Geen series, maar individuele producten, die zijn afgestemd op jouw wensen. In slechts 6-8 weken kan Leolux elke combinatie van modellen, kleuren en materialen voor je maken.

Wist je trouwens dat Leolux op werkdagen rondleidingen geeft vanuit het bezoekerscentrum “Via Creandi” in Venlo? Een aanrader als je zelf wilt ontdekken hoeveel aandacht de Leolux meubelen krijgen.

Designbanken met comfort

Of je nu veel ruimte hebt, of weinig, de Leolux banken collectie heeft er een mooie bank voor. In een vertrouwd design, of misschien iets eigenzinniger? Actief zitten, lekker liggen of loungen. Dat bepaal je bij Leolux helemaal zelf. Net als de bekleding en de kleuren, tot en met de kleur van de siernaden. Er zijn talloze comfort- en maatopties als je langer of korter bent dan gemiddeld. En natuurlijk heeft Leolux er ook altijd een mooie salontafel of bijzetter bij.

Fauteuils van Leolux

De fauteuils van Leolux zijn echte eyecatchers. Ze mogen best wat meer durf tonen. In kleuren en bekledingen zorgen ze voor het mooiste accent in jouw interieur. Wat dacht je van de afwerking met een siernaad in een afwijkende kleur? Natuurlijk hebben ze het beste comfort, want daarvoor kies je Leolux. Handgemaakt door specialisten.

Stoelen en tafels van Leolux

De ultieme plek

De tafel is steeds vaker het centrale punt in de woonkamer. En hoe mooi is het dan als tafel en stoelen niet alleen bij elkaar passen, maar ook aansluiten op de rest van het interieur? Bij Leolux stem je kleuren en materialen perfect op elkaar af. Stoelen in leer, of liever een royale eetkamerfauteuil in een wollen stof? Een vaste of uitschuifbare tafel, in hout, fineer of lak? De Leolux collectie maakt het allemaal mogelijk. Maak van je eetkamertafel de ultieme plek om de hele avond te genieten.

Leolux 3D interieuradvies

Ben je benieuwd hoe die nieuwe Leolux-bank of –fauteuil eruitziet in jouw interieur? Vraag ons dan om een advies met de 3D roomplanner. Met hoogwaardige apparatuur geven wij je een levensecht beeld van jouw nieuwe droominterieur. Zo zie je pas echt welk effect verschillende kleuren en materialen kunnen hebben op de sfeer in huis. Onze medewerkers worden speciaal getraind door Leolux. Niet voor niets kan je bij ons daarom het juiste advies en correcte ondersteuning verwachten.

Design van Leolux

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Design van Leolux

De inrichting van je woning is persoonlijk, daarom geven wij graag advies op maat. Plan een afspraak met een van onze woonprofessionals voor vakkundig interieuradvies.

Bezoek de grootste Leolux Select Store van regio Utrecht

Hieronder een selectie uit onze Leolux banken, fauteuils, stoelen en tafels collectie.

Nederlands vakmanschap sinds 1934

50-50-met-aandacht-gemaaktLeolux-meubelfabriekLeolux-leer-voor-banken-en-fauteuilsLeolux-handwerk-banken-designLeolux-Caruzzo-handwerkLeer-leolux
Handgemaakt door de beste vakmensen

Het perfecte meubel om uw woonwensen te vervullen

Handgemaakt door de beste vakmensen

Al tachtig jaar laten de specialisten van Leolux zich uitdagen door designers en kunstenaars om innovatieve ideeen over vorm, materialen en comfort te vertalen naar heerlijke zitmeubelen. Met een heldere visie op de toekomst verbinden we echt vakmanschap met de technieken van vandaag.

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel?

Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken. Wij maken het verschil.Leolux Creator: Verfijn uw verbeelding

De Leolux Creator is er om eindeloos te experimenteren. Of juist voor die laatste check: hoe zag die droomfauteuil er ook alweer uit? Want uiteraard biedt de Creator je de mogelijkheid om alle designs op te slaan en te delen. En als je het perfecte meubel hebt samengesteld, rest er niets anders dan een afspraak te maken bij Kok Wooncenter. Want hoe mooi en fotorealistisch de Creator ook is, nergens ervaart je een meubel zo goed als in onze woonwinkel.

De Woonprofessionals

Voor elk interieurprobleem bieden wij een passende oplossing.

Samen met onze klanten mooie interieurs creëren en ze gelukkig maken.

Alles begint met een goed gesprek en een goede kop koffie of thee. Samen kijken of smaken overeenkomen. Aan de hand van jouw wensen stellen we via onze 3D software de ideale woonkamer samen. Daarbij hóórt dat wij de nieuwste trends kennen. Dat wij weten wat er op interieurgebied allemaal te koop is. Daarbij hoort ook dat wij vaktechnisch onderlegd zijn en dat wij gedetailleerde plannen maken.

Maak gebruik van ons afsprakenformulier of bel voor een afspraak met 033-4801441 (di t/m za 10-17 uur).

Klik hier om een afspraak te maken

3D interieurschets

3D interieurschets

Op ons 3D adviesscherm van 200 x 150 cm kan je het interieur alvast bekijken.

Deskundig advies

Deskundig advies

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw droominterieur.

Leolux bekleding en materialen

Leer en stof, maar ook hout, lakken en zelfs vloerkleden zijn belangrijke ingrediënten binnen de Leolux collectie. Ze bepalen het beeld van uw inrichting, de geur, de warmte en de kleur. U leeft jarenlang met ze samen en vergroeit er mee.

Dat geldt natuurlijk voor onze prachtige collectie stof en leer, maar zeker ook voor hout dat emotioneel product 'pur sang' is.

Leolux leer

Het kiezen van de bekleding vormt een belangrijk aspect bij het personaliseren van een zitmeubel. Leolux biedt 8 leersoorten, zodat elke liefhebber van dit edele natuurproduct met deze collectie kan slagen.

De grote ervaring van de Leolux leerexperts staat garant voor de mooiste leersoorten; puur natuur, met een heerlijke “touch” en de mooiste (trend)kleuren.

Voor elke Leolux bank of Leolux fauteuil is er een juiste keuze. Laat je goed voorlichten over de eigenschappen van de verschillende Leolux leersoorten.

Leolux stof

Leolux staat bekend om haar banken en stoelen in leer. Maar ook als je kiest voor stof biedt Leolux volop keuze.

Uiteraard zijn er de stoffen van bekende producenten als De Ploeg, Kvadrat en Alcantara.

Daarnaast bevat de Leolux collectie een aantal exclusieve Leolux stoffen: de “Calata collectie”. Ze zijn speciaal afgestemd op de lak- en leerkleuren van Leolux en bieden hierdoor schitterende combinatiemogelijkheden.

Leolux-stoffenLeolux-collectie-leer-leather

De 8 sterke punten van Kok Wooncenter

Kok Wooncenter

Hamseweg 18
3828 AD Hoogland / Amersfoort

Openingstijden

ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)

Interieuradviseur

Voor elk interieurprobleem bieden wij een passende oplossing.


  • Kok Wooncenter
  • Hamseweg 18
  • 3828 AD Hoogland / Amersfoort
Openingstijden
ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)