Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Montis Florence Sofa and relax chair

Montis Florence

Het is een van Montis’ eerste succesnummers. Met een verlaagde rug, verbeterd comfort en extra capitons is de populaire Florence fauteuil aangepast aan de kwaliteitsstandaard van nu. Een klassieker uit de jaren zeventig, terug van weggeweest.

Je kon erop wachten: de jaren zeventig spreken weer tot de verbeelding. Daarom verdient Florence, de designhit van ontwerper Gerard van den Berg, een herintroductie. Met een knipoog naar de niet vergeten, ongebreidelde ideeënfrisheid. De schaalvorm met extreem hoge rug was een regelrechte doorbraak. Daarom is er nu een update, uitgevoerd met de modernste productietechnieken.

Florence is verkrijgbaar in leer of talloze stoffen varianten. Als riante eenzitter óf als meerpersoons sofa. Robuust, speels en uiterst comfortabel. Een eigentijds eerbetoon aan de klassieker van toen.

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel?

Onze woonprofessionals vertellen je graag alles over alle mogelijkheden van Montis.

Welke kleuren, welke maten, welke materialen en wat voor soort indeling? Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken. Wij maken het verschil.

Maak een afspraak

Montis fauteuil Florence sfeer 2Montis sofa Florence sfeer 1

Ontdek Montis Florence bij de grootste design woonwinkel van Utrecht en omgeving