Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Montis Axel

De Montis Axel Bank, ontworpen in 2005 door Gijs Papavoine, brengt smaken, sferen en woonstijlen samen, door haar omvangrijke pakket aan mogelijkheden en de tijdloze verfijning in haar afwerking. De fijn gesneden kubistische ombouw heeft een onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken, waardoor de bank geen verbinding lijkt te hebben met de ondergrond.

Axel is leverbaar als fauteuil, divan en bank in diverse breedtematen. Een groot aantal aanbouwelementen, poefs, chaise longues, een hoofdsteun en een armkussen maken het programma compleet. Voor de bekleding van Axel heb je de keuze uit verschillende stof- en ledersoorten in diverse kleuren. 

De poten zijn leverbaar in meerdere varianten: geslepen rvs slede en voorzien van rubber voetjes, notenhouten poten mat gelakt en voorzien van een kunststof dop of RVS brede poten. Allen in verschillende afwerkingen. 

Voor het zitcomfort kan je kiezen voor harde of zachte kussens.

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel?

Onze woonprofessionals vertellen je graag alles over alle mogelijkheden van Montis.

Welke kleuren, welke maten, welke materialen en wat voor soort indeling? Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken. Wij maken het verschil.

Ontdek Montis bij de grootste design woonwinkel van Utrecht en omstreken