Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Sonos Arc

Briljante geluidservaring - De premium smart soundbar voor tv, film, muziek, games en meer

Laat al je entertainment tot leven komen met de fantastisch realistische sound van Arc, met Dolby Atmos. Bedien hem met je afstandsbediening, de app, je stem of Apple AirPlay 2.

Dolby Atmos

Laat al uw entertainment tot leven komen met de fantastisch realistische sound van Sonos Arc, mét Dolby Atmos.

Eenvoudige bediening

Bedien hem met je afstandsbediening, de app, stem of Apple AirPlay 2.

Perfect afgestemd

Trueplay™ tuning-technologie optimaliseert het geluid voor de unieke akoestiek van de kamer waarin Arc wordt neergezet, waarbij de hoogtekanalen worden gekalibreerd voor een nauwkeurige lokalisatie.

3D-geluid met Dolby Atmos

Beleef programma’s, films en games met het nauwkeurige en meeslepende geluid van Dolby Atmos op de Sonos Arc. De naar boven gerichte drivers creëren een multidimensionaal geluidsveld dat zich om je heen beweegt; elke fluistering of explosie wordt weergegeven met dramatische helderheid, detail en diepte.

Een realistische luisterbeleving

De geavanceerde processor van Arc creëert vijf kanalen die op meesterlijke wijze (en exact op het juiste moment) het geluid vanuit alle richtingen naar uw oren brengen.

Alleen muziek luisteren

Wanneer de tv is uitgeschakeld streamt u uw muziek, radioprogramma’s, podcasts en meer vanaf je favoriete diensten met de Sonos-app of Apple AirPlay 2.

Indrukwekkend geluid én elegant design

De Soundbar heeft elf krachtige drivers voor heldere hoge tonen, dynamische middentonen en een verrassende bass. Met zijn slanke design kan hij discreet aan de muur worden bevestigd of op een meubel worden geplaatst.

Geniet van kristalheldere dialogen

Sonos Arc is nauwkeurig afgesteld door met een Oscar bekroonde geluidstechnici. Zij hebben ervoor gezorgd dat stemmen worden benadrukt zodat je nooit meer een woord hoeft te missen.

Stembediening via Google Voice Assist

De Google Assistent is al ingebouwd, dus je kunt muziek afspelen, naar het nieuws luisteren, wekkers en alarmsignalen instellen, antwoord krijgen op vragen en meer. Helemaal handsfree door alleen maar Hey Google te roepen.

Het resultaat is een soundbar die naadloos schakelt tussen het leveren van briljant geluid, of je dat nu met of zonder beeld tot je neemt.

Sonos Arc is leverbaar in de kleur zwart of wit

Combineer Sonos met een maatwerk TV kast van Spectral

Ontdek Sonos bij de grootste design woonwinkel van Utrecht en omstreken