Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Pode

Waarom kiezen voor Pode?

Pode is echt Nederlands topdesign, dat zijn weg vindt naar liefhebbers door heel Europa. Verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Een complete lifestylecollectie, waarmee je je hele woonkamer kunt inrichten. Daarvoor werkt Pode samen met gerenommeerde ontwerpers die hun sporen verdiend hebben en elke keer weer vernieuwende, innovatieve creaties afleveren.

Pode banken

Vakkundig vervaardigd

Een goed ontwerp is nog maar het begin. Om meubel na meubel de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen, heb je de beste vakmensen nodig. En die vind je in de Pode-fabrieken. Echte professionals met een passie voor meubels maken. Ze richten zich bovendien niet alleen op hun eigen specialisme. Iedereen weet precies hoe het hele proces in zijn werk gaat en kan waar nodig een handje helpen om het eindresultaat te perfectioneren. Van de houtverwerker tot de stoffeerder en de lakspecialist, iedereen staat garant voor een kwaliteit die je meteen ziet, en jarenlang merkt.

Pode fauteuils

Persoonlijk aan te passen

Bij Pode maak je design zo persoonlijk als je zelf wilt. Pode produceert niet op voorraad, maar voor jou persoonlijk. Je hebt daarom een universum aan opties en mogelijkheden tot je beschikking om elk meubel en elk accessoire perfect naar jouw hand te zetten. Je interieur is tenslotte net zo uniek als jijzelf. En daarom liggen de kleuren, opstelling en afwerking van jouw meubel in helemaal in jouw handen. Alleen op die manier nemen ze jouw vingerafdruk over.

Salontafels

Verlichting

Accessoires

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel?

Onze woonprofessionals vertellen je graag alles over alle mogelijkheden van Pode.

Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken. Wij maken het verschil.Ontdek Pode bij de grootste design woonwinkel van Utrecht en omgeving

Sfeerimpressie Pode by Leolux collectie

Pode marv bank 2 sfeerPODE NIVTI loungebankPode fauteuil sparkle 3Pode fauteuil spot two 1Pode bibo fauteuil sfeer 1Pode insert collage 1 200Pode fold content 2 200