Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

De Famylje Collection van Pilat en Pilat

De meubelstukken uit de Pilat en Pilat Famylje Collection, waarin de Friese naam voor familie is verwerkt, vormen een boeiende verzameling ooms, tantes, neven, nichten en een moeder. Hun namen zijn getransformeerd tot één sympathieke collectie. Als robuuste tafels, gastvrije stoelen en uitnodigende kasten. Sinds de introductie van de Pilat en Pilat Famylje Collection in 2001 groeit het aantal modellen gestaag. Steeds meer designliefhebbers zijn op zoek naar tijdloze en eerlijke meubels met eigenheid.

Selectie uit de collectie van Pilat en Pilat

De design meubelen worden ambachtelijk geproduceerd en van begin tot eind met de hand gemaakt. De liefde voor massief hout en het persoonlijk handschrift van de makers ademt in de meubels door. Pilat & Pilat gebruikt voor zes houtsoorten voor haar collecties: eiken, walnoot, esdoorn, iepen, kersen en acacia voor het buitenmeubilair. Het hout wordt speciaal bewerkt, gebakken of gerookt. Elk Pilat & Pilat design meubel is bovendien uniek, omdat geen boom exact dezelfde andere kleurnuances en gewortelde tekeningen in het hout heeft. Ook maatwerk behoort tot de opties van dit mooie Nederlandse meubelmerk

Afwerkingen hout Pilat en Pilat

De Woonprofessionals

Aan tafel met de Woonprofessionals

Samen met onze klanten mooie interieurs creëren en ze gelukkig maken.

Alles begint met een goed gesprek en een goede kop koffie of thee. Samen kijken of smaken overeenkomen. Aan de hand van jouw wensen stellen we via onze 3D software de ideale eethoek of kast samen. Daarbij hóórt dat wij de nieuwste trends kennen. Dat wij weten wat er op interieurgebied allemaal te koop is. Daarbij hoort ook dat wij vaktechnisch onderlegd zijn en dat wij gedetailleerde plannen maken.

Maak gebruik van ons afsprakenformulier of bel voor een afspraak met 033-4801441 (di t/m za 10-17 uur).

Klik hier om een afspraak te maken

3D interieurschets

Op ons 3D adviesscherm van 200 x 150 cm kan je het interieur alvast bekijken.

Deskundig advies

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw droominterieur.


  • Kok Wooncenter
  • Hamseweg 18
  • 3828 AD Hoogland / Amersfoort