Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Keijser en Co

Gespecialiseerd in maatwerk

Ieder huis is anders en ieder mens heeft zijn specifieke wensen, vandaar dat de Keijser&Co collectie niet volstaat met standaard maatvoeringen of een beperkte stofkeuze. De maatvoering, afwerking en kleurcombinaties passen zo bij jouw stijl en wensen. Je kan kiezen uit talloze meubelstoffen en houtkleuren. Denk daarbij aan verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd in een RAL-kleur.

De woonprofessionals van Kok Wooncenter vertellen je graag alles over alle mogelijkheden van dit Nederlandse meubelmerk en kunnen je helpen bij het creëren van je droominterieur.

Selectie uit de collectie van Keijser&Co meubelen

Keijser en co tv meubel kasten maatwerk flex 02Sfeer keijser en co meubelen 1Sfeer keijser en co meubelen 4Keijser en Co meubelen chair stoelen ripa collectieKeijser en co kasten maatwerk bergkast unit 04Sfeer keijser en co meubelen 3Keijser en Co meubelen chair stoelen morgan collectieKeijser en Co meubelen chair stoelen delano eetbankSfeer keijser en co meubelen 2Keijser en co kasten maatwerk dressoir unit 04
De Woonprofessionals

Aan tafel met de Woonprofessionals

Samen met onze klanten mooie interieurs creëren en ze gelukkig maken.

Alles begint met een goed gesprek en een goede kop koffie of thee. Samen kijken of smaken overeenkomen. Aan de hand van jouw wensen stellen we via onze 3D software de ideale woonkamer samen. Daarbij hóórt dat wij de nieuwste trends kennen. Dat wij weten wat er op interieurgebied allemaal te koop is. Daarbij hoort ook dat wij vaktechnisch onderlegd zijn en dat wij gedetailleerde plannen maken.

Maak gebruik van ons afsprakenformulier of bel voor een afspraak met 033-4801441 (di t/m za 10-17 uur).

Klik hier om een afspraak te maken

3D interieurschets

Op ons 3D adviesscherm van 200 x 150 cm kan je het interieur alvast bekijken.

Deskundig advies

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw droominterieur.