Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Waarom kiezen voor Conform fauteuils?

Sinds 1978 heeft Conform zich gespecialiseerd in het maken van comfortabele relaxfauteuils.

Scandinavisch vakmanschap gecombineerd met strakke lijnen, tijdloze vormen, hoge kwaliteit en comfort. Conform heeft een breed scala aan (relax)fauteuils in veel verschillende materialen en uitvoeringen. De fauteuils zijn ontworpen in samenwerking met architecten en designers.

Onze deskundige zitspecialisten helpen je graag bij het kiezen van jouw perfecte relaxfauteuil. Ontdek dat geweldig design uiterst comfortabel kan zijn.

Onovertroffen zitcomfort

Enkel de beste materialen zijn goed genoeg. Handen in plaats van machines staan garant voor een perfect eindresultaat. Dat ziet je terug tot in de kleinste details.

De gemakkelijkste manier om een ​​zitmeubel te maken is om rechte lijnen en platte oppervlakken te gebruiken. Zo werkt Conform niet.

De fauteuils hebben in plaats daarvan gebogen oppervlakken en een belijning in een natuurlijke vorm. De technologie aan de binnenkant zorgt ervoor dat de fauteuil het lichaam in elke zitpositie ondersteunt.

Functioneel design

Comfortabele functies zoals de verstelbare zitting, de verstelbare hoofdsteun en de voet met memory functie zijn fraai geïntegreerd in het design. En met keuze uit verschillende maatvoeringen, kies je de ideale stoel die bij jouw past.

Uitgebreid getest

Wanneer een nieuwe fauteuil klaar is voor serieproductie, is deze uitgebreid getest op duurzaamheid.

De armleuningen worden onderworpen aan een belasting van 60 kilogram, zelfs 20.000 keer. Er wordt een zak van 120 kilo op de stoel los gelaten en het inklapmechanisme aan de achterkant uitgebreid getest middels een trekveer - ongeveer 100.000 keer

Scandinavisch design en handwerk

Conform-relax-fauteuils-kwaliteit-01Conform-relax-fauteuils-kwaliteit-02