Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Marmoleum biedt een zorgeloze basis

Marmoleum is een milieuvriendelijke en duurzame vloerbedekking van Nederlandse bodem. Het is zelfs de meest duurzame vloer ooit gemaakt: geheel geproduceerd met duurzame grondstoffen én biologisch afbreekbaar. Het belangrijkste voordeel van Marmoleum is dat het naast een duurzame ook een hele praktische en onderhoudsvriendelijke vloerbedekking is. Zo kan de vloerbedekking tegen een stootje, is het prachtig in combinatie met andere natuurproducten en gemakkelijk schoon te houden.

Novilon is design om op te leven

Van stoer beton en warm hout tot abstracte patronen en vloeren met de unieke vtwonen touch: dat is de Novilon-collectie. De vinyl vloeren zijn soepel en veerkrachtig, vergen weinig onderhoud en hebben een lange levensduur. Novilon vloerbedekking voelt bovendien erg comfortabel aan en is ook geschikt voor vloerverwarming

De luxe pvc stroken van Allura

De luxe pvc stroken van Allura zijn zo natuurgetrouw dat ze bijna niet van echt zijn te onderscheiden. Maar dat is niet alles: Allura is namelijk in alles een zorgeloze vloerbedekking, ook wat duurzaamheid betreft. De Allura-collectie bestaat uit maar liefst dertig verschillende dessins. Alle Allura vloerbedekking is verkrijgbaar in stroken, tegels en Click. Dankzij dit Click-systeem is het erg eenvoudig om de vloer zelf te leggen.

Voor uitgebreid advies en complete collecties ga je naar Kok Wooncenter

Kok Wooncenter staat voor vakmanschap en kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een Marmoleum, Novilon of Allura vloer; onze vakmensen helpen je graag omtrent de mogelijkheden, de prijzen, het installeren en onderhoud van al deze vloeren. 

Sfeerimpressie Forbo

Marmoleum Share 3Novilon Beton 2 keukenNovilon Beton 1Forbo novilon bella3 Forbo novilon love life share 12Forbo novilon love life share 6Forbo sfeer allura1 Forbo novilon love life share 6Forbo marmoleum love life share 23 Forbo novilon love life share 6Forbo marmoleum click love life share 4Forbo novilon love life share 5Forbo marmoleum love life share 3Forbo marmoleum love life share 4Reflect1 3609 PIANO HDMarmoleum Reflect 3Marmoleum Recharge 3InspireForbo pvc love life share 4Forbo marmoleum love life share 6Forbo marmoleum click love life share 5