Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Wever & Ducre

From Belgium With Love

Elk verhaal heeft een begin. Dat van ons begint in de vroege jaren ‘80, wanneer een handvol jonge Belgen besloot om een verlichtingsbedrijf op te richten. Zo gezegd, zo gedaan. Maar hoe moest dit bedrijf nu gaan heten? Omdat België meerdere officiële talen – o.a. Nederlands en Frans – heeft en de oprichters van het bedrijf voor geen van beiden wilden kiezen, bleef er slechts een mogelijkheid over: de naam moest fonetisch in beide landsgedeelten vertrouwd klinken. Tijdens de levendige discussie kregen de jonge ondernemers bij toeval een document in handen dat een bepalende rol zou spelen in de geschiedenis van het bedrijf: een leidraad die in vijf punten aangeeft, hoe men succesvol kan zijn in het leven – door hard werken (WErklust), vertrouwen (VERtrouwen), enthousiasme (ENthousiasme), gecombineerd met moed (DUrf) en de nodige dosis creativiteit (CREativiteit). Dat is onze basis en onze bedrijfsfilosofie.

Tegenwoordig staan wij voor trendy verlichting die er niet alleen goed uitziet, maar ook met innerlijke waarden scoort. Onze state-of-the-art ledverlichting vind je zowel in een klein dakappartement als in de hipste club van de stad. Omdat ze compact zijn ontworpen, zuinig zijn en meer levenskwaliteit bieden. En net dàt is wat ook wij van Wever & Ducré willen. Door wie wij ons hebben laten inspireren? Door mensen zoals jij, die onze fascinatie voor mooie dingen delen en die net zoveel waarde hechten aan edel design als aan een hoogwaardige afwerking. En om die coole, waardevolle armaturen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen, leveren wij snel en rechtstreeks vanuit het magazijn - From Belgium with Love!

Selectie uit de Wever & Ducre collectie

NL21 2 THE HOME FACTORY LUBRO 9 1429 HR RZROOMOR CEILING SUSP 1 0 E27 Black Shade 3 0 2481 E0 BF3Wd match id0005 v1 raum RZDokl HR 2 RZDokl HR 1 RZ21143 WD Set 5 02 RZ20399 WD Set 1 3 02 RZ11854 Wever Ducre Set 3 1 02 RZWever Ducre verlichting sfeer 01Wever Ducre Mirro Dewdro 16 RZ