Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Tonone lampen

Het Nederlandse label Tonone produceert een reeks stoere, industriële lampen die illustreert dat de combinatie van traditioneel constructiegereedschap en eigentijds design een logische match kan zijn.

Tonone Beads

De Beads-serie kenmerkt zich door een moderne, strakke vormgeving met een rond lichtelement dat om een cilinder heen is bevestigd en draaibaar is. Dit maakt deze lampen-serie erg functioneel en breed toepasbaar. De verschillende Beads lampen zijn bovendien goed met elkaar te combineren.

De basis van de lamp is gemaakt van aluminium en is voorzien van een hoogwaardige geïntegreerde LED-lichtbron. Het ronde lichtelement kan tot 90 graden in alle richtingen gekanteld worden.

Tonone Beads 03Beads three in circle fam amb b arcit18Beads five beads in line gallery fam amb b arcit18

Tonone Bolt

Het hart van de lampenlijn van Tonone wordt gevormd door de vleugelmoer, een ambachtelijke schroefsleutel waarmee het scharniermechanisme van de lampen gesteld en versteld kan worden. Tonone designer Anton de Groof en zijn team geven de vleugelmoer naast een functionele ook een visuele rol in de Bolt-serie. Als iconisch en onderscheidend element maakt het tooltje deel uit van het ontwerp van de lamp. De lampenserie Bolt van Tonone kent een viertal basisuitvoeringen – een tafellamp, een wandlamp, een staande lamp en inmiddels ook een chandelier Bolt Tonone. Elke lamp wordt voorzien van een uniek nummer.

Tonone dubbel arm vloerlamp thunder blueBolt detail hTonone bolt desk lampen 025

Tonone Ella

De handgeblazen glazen lampenkap wordt ondersteund door een stalen onderstel met drie poten. De kleur van de stalen onderstel is zwart. U heeft keuze uit een grijze en een transparante glazen kap. Het design is erg elegant en heeft een unieke uitstraling.

Ontdek Tonone bij de grootste design woonwinkel van Utrecht en omstreken