Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Waarom kiezen voor Luxaflex

De collectie van Luxaflex heeft voor ieder interieur een passend product. De collecties worden met zorg samengesteld en maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Binnen Luxaflex speelt maatschappelijke verantwoordelijkheid al sinds de oprichting een belangrijke rol. Daarom heeft Luxaflex zonwering zich tot doel gesteld om steeds meer duurzame producten te creëren die bijdragen aan de energie-efficiëntie. Daarnaast speelt Luxaflex ook een steeds grotere rol in het bedieningsgemak van haar producten. Zo worden veel producten met 'slimme' bediening als Smarcord of Literise geleverd welke bijdragen aan het kindvriendelijk maken van de producten.

Maak een afspraak
Kok Wooncenter heeft naast specialisten voor meubelen ook specialisten op het gebied van raamdecoratie. Samen vinden we het perfecte product voor jouw interieur.

Energiebesparend

Luxaflex® is toonaangevend bij het realiseren van energiebesparingen, met raambekleding. In 1985 vonden Luxaflex de zeer energie-efficiënte Duette® Shades uit.

Kamerverduisterend

Er zijn allerlei redenen waarom je verduisterende jaloezieën kunt overwegen. Mogelijk slaap je beter als het goed donker is (vooral tijdens de zomermaanden). Of misschien schijnt de zon door uw raam, waardoor je een weerspiegeling ziet op je tv-scherm. Om je hierbij te helpen heeft Luxaflex® een prachtig assortiment van kamerverduisterende stoffen voor je huis ontwikkeld.

Veilige en gemakkelijke bediening van Luxaflex

De raamdecoratie van Luxaflex® heeft kindveilige bediening. Je kunt kiezen voor het koordsysteem SmartCord, voor vederlichte handmatige bediening met LiteRise of voor volledig gemotoriseerde opties. Er zit zeker een perfecte optie bij voor je huis.

Kom bij ons langs en wij laten je alle mogelijkheden zien.

Badkamer toepassing

Je hoeft geen concessies te doen wanneer je de badkamer een echte designerafwerking wilt geven. Wij hebben een fantastisch assortiment van jaloezieën en shades van klassiek tot modern. Alle producten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de dagelijkse condensvorming en vochtigheid van badkamers (en keukens)… hoe goed geventileerd die ook zijn.

Vraag onze Luxaflex-expert welke jaloezieën of shades het meest geschikt zijn voor de badkamer.

Speciale vormen

Ronde, afgeschuinde of hellende ramen? Het lijkt zo lastig om daar een oplossing voor te vinden. Luxaflex biedt een uitgebreid assortiment oplossingen voor ramen en deuren in alle vormen en afmetingen. Zo kan je ook hier lichtregulering en privacy combineren.

Frisse lucht binnen, insecten buiten

Voor vrijwel ieder raam een oplossing

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat frisse lucht naar binnen kan en insecten buiten gehouden worden. Luxaflex® Horren worden voor je op maat gemaakt van alleen de beste materialen. Voor – vrijwel – ieder raam of deur is er een passende oplossing mogelijk.

Waarom Luxaflex® Horren?

  • Solide Horren, elegante vormgeving
  • Duurzaam en gebruiksvriendelijk
  • Optimale bescherming tegen insecten
  • Maximale ventilatie
  • Oplossingen voor vrijwel ieder type raam en deur
  • Verkrijgbaar als vast of oprolbare raamhor en als roldeur of plissé deur.
  • Ruime keuze profielkleuren, op aanvraag en tegen meerprijs is iedere RAL kleur mogelijk!
  • Ook verkrijgbaar met pollenwerend gaas, tegen hooikoorts

De Luxaflex collectie raamdecoratie en zonwering

Sfeerbeelden Luxaflex raamdecoratie en zonwering

Duette-shades-3Houten-jalouziePlissePlisse5Rolgordijn-2Rolgordijn-6Silhouette-shades-3Twist2Verticale-jalouzieHouten-jalouzie-5Plisse4Rolgordijn-5

Ontdek de luxaflex dealer van Amersfoort en omgeving