Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Woonwinkel Almere

Welkom bij de grootse design woonwinkel van Midden-Nederland

Op slechts een klein half uurtje rijden van Almere vindt je de design woonwinkel van Kok Wooncenter. Wij hebben door de jaren heen al veel enthousiaste klanten uit Almere mogen ontvangen. Bij Kok Wooncenter nemen wij ouderwets de tijd voor onze klanten en voorzien wij hen van een gedegen advies. Wij ontvangen je graag als gast in onze prachtige woonwinkel! 

Door diverse uitbreidingen is Kok wooncenter uitgegroeid tot de grootste design woonwinkel van Midden-Nederland. Kok Wooncenter toont in haar drie verdiepingen tellende showroom, 11.000 m2, een uitgebreide interieurcollectie aan design meubelen van vele nationale en internationale design merken.

In onze woonwinkel vindt je onder andere veel design meubelen van Dutch Design, maar ook de mooiste Scandinavische, Duitse en Italiaanse design meubelen.

Bij Kok Wooncenter tref je de volgende merkenstudio’s: Leolux Design Store, Linteloo Feel Good Studio, Luxaflex Inspiration Shop, Montis Studio, Noteborn kasten op maat, Auping Select store, Rolf Benz Studio en Spectral Smart Furniture Store. Kortom er valt genoeg te zien en te beleven!

Route vanuit Almere

> Route vanuit Almere

A1 afrit Bunschoten/Amersfoort, richting Hoogland, na diverse rotondes bij eerste stoplicht links, na 50m rechts, dan zie je ons na 200m aan de rechterkant.

Gratis parkeren

Openingstijden

Zondag Zie extra open
Maandag Niet geopend *
Dinsdag - Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00

* met 2e paasdag, 2e pinksterdag, 2e kerstdag of een andere speciale dag kan hier van worden afgeweken.

Design meubelen? Kok Wooncenter!

Het is altijd leuk om nieuwe design meubelstukken aan te schaffen ter vervanging om weer een geheel nieuwe sfeer te creëren. Je kan in onze woonwinkel nabij Almere terecht om je complete interieur aan te passen, van gordijnen tot en met de aankleding in de vorm van bijvoorbeeld accessoires, behang of gordijnen. Onze veelzijdigheid is een deel van onze kracht, waar je van profiteert. Overigens kan je in onze meubelwinkel vlak bij Almere ook rekenen op een deskundig interieuradvies of interieurontwerp. Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Indien gewenst is het mogelijk om buiten de openingstijden om een afspraak te maken voor persoonlijk interieuradvies.

Design meubels in regio Almere voor nieuwbouwhuizen

Een nieuwbouwhuis helemaal inrichten is altijd een kwestie van een persoonlijke smaak. Het kan echter lastig zijn om de lege ruimtes in huis in gedachten al in te vullen met design meubels. Het is mogelijk om door Kok Wooncenter een wooninspiratie plan samen te laten te stellen. Zo kunt u een concreet inzicht krijgen van wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot het inrichten van uw nieuwbouwwoning in Almere of omgeving met onze design meubels.

Woonwinkel met meubels vlak bij Almere bezoeken

Het is prettig bij het uitzoeken van nieuwe meubels of woonaccessoires voor het interieur voldoende tijd te hebben. Om op je gemak meubelcollecties te bekijken, biedt Kok Wooncenter ook op zondag regelmatig de gelegenheid om naar onze woonwinkel in Amersfoort te komen.

Veel gestelde vragen over design meubelen

Zijn design meubelen uit Nederland duurzaam?

Met het oog op duurzaamheid wordt deze vraag steeds belangrijker: Wat is de impact van de productie, levering en verkoop van het meubel op het milieu?
Bekende Nederlandse design meubelmerken worden hier steeds transparanter over. Kok Wooncenter kiest hiervoor omdat de Dutch Design meubelen toonaangevend zijn en bovendien van hoge kwaliteit, dus duurzaam. Ook de productie en het transport zijn heel planeetvriendelijk bij meubels van eigen bodem. Dat is iets wat we waardevol vinden

Waarom is Dutch Design wereldwijd populair?

De Amerikanen schreven het al: “Eigentijds Hollands design neigt naar non-conformiteit, het accentueert kleur, vorm en oppervlakte-materiaal en is daarmee innovatief en eye-catching.” De herkenbare stijl van de Nederlandse ontwerpers staat voor Dutch Design: de meubelen zijn minimalistisch, innovatief, onconventioneel maar wel vaak met een gevoel voor humor. Denk aan de fauteuil Caruzzo van Leolux, kast A'Dammer van Pastoe of de bank 4800 van Gelderland. Alle iconische ontwerpen die vaak (internationale) design prijzen hebben ontvangen.

Waar kan je het beste design meubelen bekijken?

Vaak begint de zoektocht naar design meubelen online. Echter een goed advies door een interieuradviseur of interieurstylist met gedegen vakkennis waar mogelijkheden, maatvoering, materiaalkeuze en kleur worden afgestemd op de situatie is een belangrijk onderdeel in het koopproces. Om de kwaliteit en bijvoorbeeld de zithoogte of zitdiepte van een stoel te beoordelen is een bezoek aan een woonwinkel aan te bevelen.

Ontdek de grootste design woonwinkel van Midden-Nederland. Hier vindt je alles voor de woonkamer, van bankstel tot eettafel!