Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Op zoek naar een meubelboulevard?

Ontdek de mooiste en grootse design meubelwinkel van Utrecht en omstreken

Een bezoek aan een meubelboulevard is erg handig wanneer je een nieuw huis hebt gekocht of je huis opnieuw gaat inrichten. Veel winkels voor vloeren, meubels en woonaccessoires zitten vlakbij elkaar zodat je in één dag alle benodigdheden voor in je nieuwe huis kunt bekijken. Wil je liever unieke banken, fauteuils en kasten in je interieur dan wat de ‘standaard meubelzaken’ op de meubelboulevard aanbieden? Inclusief advies door woonprofessionals?  Rijd dan meteen even door naar de grootste design meubelwinkel van Midden-Nederland!

Waarom kiezen voor een complete woonwinkel en niet voor een woonboulevard?

Waarom kiezen voor duurzame meubelen uit Nederland?

Onze collectie is internationaal, maar met de nadruk op Nederlandse merken. Daar kiezen we voor omdat Dutch design toonaangevend is en bovendien van hoge kwaliteit, dus duurzaam. Ook de productie en het transport zijn heel planeetvriendelijk bij meubels van eigen bodem. Dat is iets wat we waardevol vinden, ook daar doen we niet geheimzinnig over.

Vind je inrichten van je huis lastig?

Met een interieurontwerp van de woonprofessionals van Kok Wooncenter heb je een fantastische leidraad om je wensen in één keer of gefaseerd te verwezenlijken.

Interieuradvies is er in verschillende maten en vormen. Heb je een vraag betreffende een meubelopstelling, kleuradvies of is er behoefte aan totaal advies? Leuk, wij denken graag met je mee en zorgen voor een passende oplossing voor deze uitdaging!

Bovendien bespaart zo'n plan je veel onnodige twijfels, stress en tijd. Door interne en externe opleidingen zijn onze medewerkers uitgebreid vakbekwaam geschoold om voor ieder interieur een oplossing te bedenken. Productkennis zorgt ervoor dat gelijk de juiste maten, kleuren en mogelijkheden kunnen worden toegepast. Dat scheelt veel tijd.

Onze kracht zul je zeker ervaren in onze woonwinkel, daar hebben wij de mogelijkheid om de design meubelen die we in onze ontwerpen toepassen ook daadwerkelijk te laten zien en te laten testen.

Ben je aan het winkelen en kom je er niet helemaal uit welke stoelen er bij de tafel passen of welk matras op je bed? Dan helpen onze experts je natuurlijk ook graag. Samen met een woon- of slaapexpert ga je de collectie bekijken en krijg je tips over het creëren van een interieur dat bij je past. Dit advies is natuurlijk gratis.

Voorbeeld interieuradviezen

Hoe maak je van jouw huis een droomhuis?

Samen met De Woonprofessionals creëer je jouw droominterieur

> Klik hier om een afspraak te maken voor een interieuradvies of interieurontwerp

Meubelboulevard Utrecht of Amersfoort

Openingstijden

Zondag Zie extra open
Maandag Niet geopend *
Dinsdag - Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00

* met 2e paasdag, 2e pinksterdag, 2e kerstdag of een andere speciale dag kan hier van worden afgeweken.

Routebeschrijving vanuit meubelboulevard Utrecht of Amersfoort

Routebeschrijving vanuit Meubelboulevard

A1 afrit Bunschoten/Amersfoort, richting Hoogland, na diverse rotondes bij eerste stoplicht links, na 50m rechts, dan zie je ons na 200m aan de rechterkant.

Gratis parkeren

Op zoek naar een Meubelboulevard in Utrecht?

Na een bezoekje aan Meubelboulevard Utrecht ben je in 30 minuten rijden (32,9 kilometer) bij onze woonwinkel in Amersfoort. Door Eigenhuis & Interieur beoordeeld als Beste Woonwinkel van Nederland en het meubel shopadres volgens VT Wonen. Kok Wooncenter is de winkel boordevol design meubels met een unieke, eigentijdse uitstraling! Natuurlijk kun je ook op bezoek komen zónder eerst langs de meubelboulevard te rijden; we zijn vaak 7 dagen per week geopend. Wij zijn een goed alternatief voor Meubelboulevard Utrecht!

Waarom naar onze woonwinkel vlakbij Meubelboulevard Amersfoort?

Vanaf Meubelboulevard Amersfoort ben je binnen 5 minuten rijden bij onze meubelwinkel. Wij hebben onze winkel met veel zorg ingericht. Met 11.000 m2 wooninspiratie krijg je een goede indruk van de diverse design meubels die Nederlandse en internationale topmerken aanbieden in diverse woonstijlen. Van design banken tot maatwerk kasten, van comfortabele bedden tot en met uitschuifbare tafels.  In onze meubelzaak tref je unieke presentaties aan van o.a. Leloux, Bert Plantagie, Montis, Design on Stock, Harvink, Gelderland, Hülsta, Rolf Benz, Auping en Spectral t-meubelen. Deze vindt je niet op een meubelboulevard! Kok Wooncenter is het alternatief voor Meubelboulevard Amersfoort

In Utrecht een meubelboulevard zoeken

Ontdek de grootste design woonwinkel van Utrecht en omgeving. Het is prettig bij het uitzoeken van nieuwe meubels of woonaccessoires voor het interieur voldoende tijd te hebben. Om op je gemak meubelcollecties te bekijken, biedt Kok Wooncenter ook op zondag regelmatig de gelegenheid om naar onze woonwinkel in Amersfoort te komen.

> klik hier om naar de winkelpagina van meubelboulevard te gaan