Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Vooral in de zomer kan je regelmatig last hebben van de felle zonnestralen die in je huis schijnen. Niet alleen omdat je last kan hebben van de reflectie op het televisie- of computerscherm, maar ook omdat de zon je huis flink kan opwarmen. Om te voorkomen dat je woning een sauna wordt, kan je het verkoelen door de raambekleding dicht te doen en hiermee de invallende zonnestralen tegen te houden. In de winter heeft raambekleding juist een tegenovergesteld effect, namelijk het warm houden van je woning. Door de raambekleding in de winter gesloten te houden voorkom je dat er teveel koude lucht en tocht naar binnen komt. Ook als je op zoek bent naar privacy of verduistering, kan raambekleding de juiste optie zijn.

Bekijk de meest uitgebreide collecties zonwering bij Kok Wooncenter

Verticale-jalouzieVerticale-jalouzie-4Verticale-jalouzie-3Verticale-jalouzie-2Twist3Twist2Silhouette-shadesSilhouette-shades2Silhouette-shades4TwistSilhouette-shades-5Silhouette-shades-3Rolgordijn-9RolgordijnRoman-shades-2Roman-shadesRolgordijn-8Rolgordijn-7Rolgordijn-6Rolgordijn-3Rolgordijn-4Rolgordijn-5Rolgordijn-2Plisse6Plisse5Plisse4Plisse3Plisse2PlisseHouten-jalouzie-7Houten-jalouzie-8Houten-jalouzieHouten-jalouzie-6Houten-jalouzie-5Houten-jalouzie-3Horizontale-jalouzie-3Horizontale-jalouzieHouten-jalouzie-2Horizontale-jalouzie-2Facette-shadesDuette-shades-7Duette-shadesFacette-shades-2Facette-shades-3Duette-shades-6Duette-shades-5Duette-shades-4Duette-shades-3Duette-shades-2

Lamellen & jaloezieën

Wie lamellen en jaloezieën zegt, zegt strak en modern. Lamellen en jaloezieën lijken qua uitstraling erg veel op elkaar. Het grote verschil is dat lamellen bestaan uit verticale lamellen, terwijl jaloezieën juist bestaan uit horizontale lamellen. Lamellen en jaloezieën waren een tijdje ‘uit de mode’, maar zijn nu weer helemaal terug van weg geweest. Wat lamellen en jaloezieën zo mooi maakt is het bijzondere effect waar de gefilterde lichtinval voor zorgt. Je kan de lamellen en jaloezieën mooi laten matchen bij je interieur, doordat je zelf kan kiezen voor de kleur en het materiaal. Kies bijvoorbeeld voor houten, aluminium of kunststof lamellen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn erg veelzijdig. Sommige mensen vinden rolgordijnen te standaard, maar het leuke is juist dat je rolgordijnen zo speciaal kan maken als je zelf wilt. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor rolgordijnen met een leuke print. In een strak interieur is een effen rolgordijn echter vaak de beste keuze. Kies voor een transparante stof om de lichtinval te behouden of kies juist voor een knalkleur. De mogelijkheden met rolgordijnen zijn eindeloos.

Plisségordijnen

Het mooie van plisségordijnen is dat ze goed passen in een romantisch of klassiek interieur, maar juist ook in een strak en modern interieur. Plisségordijnen lijken qua model op rolgordijnen, maar bestaan uit een strak gevouwen, geplooide stof. Hierdoor krijgt het gordijn een sfeervolle uitstraling. Het leuke van plisségordijnen is dat ze ook verkrijgbaar zijn met een top/down & bottom/up systeem, waardoor de gordijnen niet alleen van boven naar onder dicht kunnen, maar ook van beneden naar boven. Hierdoor kan je de gordijnen bijvoorbeeld in het midden van je raam hangen, wat zorgt voor een leuk effect én voor privacy zonder de lichtinval te verliezen.

Twist shades

Met Twist Shades kan je eenvoudig twee stoffen langs elkaar schuiven in een open, halfopen of volledig gesloten positie. Zo creëer je de perfecte uitstraling voor je raam, passend bij je stemming en sfeer en kan je spelen met lichtinval en privacy.