Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Duurzaam design Kendix

Duurzaam Design Dag

Deze inspirerende dag staat geheel in het teken van duurzaam wonen, waarbij het samenspel van materiaalgebruik en design centraal staat.

Wij hebben de handen ineengeslagen met vier vooraanstaande merken in duurzaam design: Auping, Label, De Ploeg en Pilat&Pilat, om u een dag vol inspiratie, innovatie en interactie te bieden. Hiernaast is er een presentatie van Koda. Bij Koda geloven ze in de kracht van transformatie - het omtoveren van afgedankte materialen tot kunstzinnige items die zowel mooi als praktisch zijn.

Ontdek Duurzaam Design met Auping en Label

Tijdens deze speciale dag verwelkomen we Auping en Label, twee pioniers op het gebied van duurzaam design. Zij zullen hun filosofie en aanpak delen over hoe design en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Auping, bekend om zijn duurzame slaapoplossingen, zal inzichten bieden in hoe comfort en ecologie elkaar versterken. Label, gerenommeerd om zijn ambachtelijke meubelstukken, zal verhalen vertellen over de duurzame materialen en productieprocessen die ten grondslag liggen aan hun unieke ontwerpen.

Interactieve Inspiratiesessies en Workshops

Maar dat is niet alles! De Ploeg en Kendix tillen de dag naar een hoger niveau met interactieve sessies gericht op het creëren van persoonlijke moodboards. Onder begeleiding van experts van De Ploeg en Kendix ontdekt je de kracht van textiel in duurzaam interieurontwerp. Je krijgt de kans om met een scala aan duurzame stoffen te werken, kleurenschema's te verkennen en jouw eigen moodboard samen te stellen. Deze hands-on workshops bieden niet alleen een bron van inspiratie maar ook praktische inzichten over hoe je duurzaamheid kunt integreren in jouw eigen woonruimte.

Een Dag Vol Inspiratie

De Duurzaam Design Dag bij Kok Wooncenter is een unieke gelegenheid om te leren en actief deel te nemen aan de creatie van duurzamere woonoplossingen. Of je nu een designliefhebber bent, op zoek bent naar duurzame wooninspiratie, of gewoon een dag vol creativiteit en innovatie wilt ervaren, deze dag zal je ongetwijfeld inspireren en motiveren.

We kijken er naar uit je te verwelkomen op onze Duurzaam Design Dag. Laat je inspireren, creëer en ontdek hoe je duurzaamheid een plaats kunt geven in elk aspect van uw woonruimte. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een beweging die streeft naar een mooiere, duurzamere wereld, te beginnen bij jouw thuis.

Reserveer jouw plek vandaag nog en neem deel aan deze unieke ervaring. Samen zetten we de stap naar een duurzamere toekomst!

Meld je aan voor de inspirerende workshop of persoonlijk slaapadvies

Maritt, trendstyliste van De Ploeg, geeft om 10:30 uur en13:30 uur een workshop Moodboard in Eco trends.
Deze workshop bieden wij gratis aan. Wees snel want vol = vol

Elies, expert van Auping, is aanwezig vanaf 10 uur en geeft een persoonlijk slaapadvies. Je ontvangt sowieso een gratis slaapmasker gemaakt van de reststoffen van Auping. Plan je bezoek vooraf zodat je zeker weet dat ze tijd voor je heeft.

Inschrijfformulier

Meld je aan via deze knop voor de workshop of het slaapadvies of neem telefonisch contact op of er nog plaats is via: 033-4801441 (tijdens onze openingstijden)

Ontdek de magie van hergebruik bij Koda 

Bij Koda geloven ze in de kracht van transformatie - het omtoveren van afgedankte materialen tot kunstzinnige items die zowel mooi als praktisch zijn. Het atelier is een bruisende werkplaats waar creativiteit geen grenzen kent, en waar elk stuk stof een tweede leven krijgt in de vorm van unieke tassen, sierkussens en andere textiele kunstwerken.

De missie van Koda is om de cyclus van consumptie en afval te doorbreken door de schoonheid en potentie te zien in wat anderen als 'afval' beschouwen. Ze zijn toegewijd aan duurzaamheid en innovatie, waarbij elke creatie voortkomt uit een diep respect voor het milieu en een passie voor design. Het atelier is een plek waar oude jeans, afgedankte gordijnen en restjes stof worden getransformeerd in iets nieuws en opwindends, elk met zijn eigen verhaal en charme.

Bij Koda werken ze samen met kunstenaars en ontwerpers om een breed scala aan handgemaakte, kunstzinnige items te creëren. Van elegante tassen die elke outfit completeren tot sierkussens die elke ruimte opfleuren, onze producten zijn het bewijs dat duurzaamheid en stijl hand in hand gaan. 

Welkom in de wereld van Koda.

KODA duurzame kussens
Auping