Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Leuk dat je ons wilt komen bezoeken!

Ben je op zoek naar een nieuwe bank, fauteuil, eethoek of bed?

  

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel? Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? 

Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken. Wij maken het verschil.

Een afspraak plannen kan eenvoudig telefonisch via 033-4801441 tijdens onze openingsuren of door gebruik te maken van ons afspraken formulier.

Interieuradvies Amersfoort - Utrecht

Maak een afspraak

Je kan een voorkeursdatum en tijdstip aangeven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 12:00, 13:00 tot 15:00 of 15:30 tot 17:30. Zondag van 12:00 tot 14:00 of 14:30 tot 16:30. Wij zullen per mail/telefonisch contact met je opnemen om de afspraak definitief af te stemmen.
* verplichte velden

De beste keuze voor jouw interieur

In onze woonwinkel delen wij graag onze vakkennis en creativiteit

Stap binnen in een vernieuwende omgeving vol met 11.000 m2 wooninspiratie! Een showroom met topmerken gepresenteerd in verschillende stijlstudio’s. Laat je inspireren door de nieuwste designs en trends op het gebied van wonen, slapen, design, verlichting, raam- en vloerdecoratie.

Uniek van onze winkel is dat we van alle merken die we verkopen nagenoeg de complete collecties hebben staan. Je kunt al die collecties dus in het echt bekijken om te zien hoe de afwerking werkelijk is, om de kwaliteit te voelen en om het comfort zelf te ervaren.

Wij inspireren mensen om hun huis zo in te richten dat ze zich er thuis voelen