Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Variér

Variér heeft als motto: Ons lichaam wil bewegen!

Het is algemeen erkend dat dit positieve effecten heeft op de gezondheid. De producten van Variér staan bekend om hun superieure kwaliteit en moeiteloos ontwerp en belichamen activiteit, vrijheid en innovatie.

ONTSTAAN UIT EEN MENSELIJK IDEE

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Voor een gezond lichaam is activiteit dan ook van essentieel belang. Een gewone stoel maakt dat je passief zit en is daarmee fundamenteel ongeschikt voor het menselijk lichaam. Varier maakt geen gewone stoelen. Zij creëren op de mens gerichte stoelen en fauteuils waarmee je lichaam op een natuurlijke manier kan blijven bewegen.

"De wervelkolom voelt zich het fijnst wanneer deze dezelfde natuurlijke kromming kan aannemen zoals wanneer we staan." Peter Opsvik

Wil je meer weten over Variér en de opties die er zijn? Bezoek dan Kok Wooncenter, hier tref je de uitgebreide collectie van Variér!

VARIER HUMAN DESIGN

De basisgedachte achter de Varier Human Design collectie is het creëren van mooie designstoelen, voor thuis en kantoor, die comfortabel zijn. Daarom zijn de klassiekers, zoals de Variable Balans®, naar een hoger plan gebracht en functionaliteit gecombineerd met meer uitgesproken design. De hersenen vertellen ons dat je een stoel moet kopen die goed is voor ons lichaam, maar we willen ons ook omringen met mooie meubelen. De Varier Human Design collectie stelt het lichaam én het hart tevreden.

VARIER HUMAN INSTRUMENTS

De Varier Human Instruments Collectie bestaat uit stoelen en fauteuils voor thuis en op het werk. Ze nodigen uit tot bewegen en variatie; de natuurlijke activiteit van het lichaam wordt gestimuleerd. Dankzij het onconventionele design houdt de ruggengraat zijn natuurlijke kromming en blijven de ruggenwervels dynamisch. Dit zorgt voor een actieve bloedcirculatie en een verbeterde zuurstoftoevoer, waardoor het concentratievermogen stijgt.

Ontdek Varier bij de grootse design woonwinkel van Utrecht en omgeving

Sfeerimpressie Variér

Variable Balans Ash Natural varierVarier peel2Variable finalPeel20220khs new20cross tifPeel2002 12 01 070 tifVariable 2 with20childKokon varier 1Move base finalMove flower girl 1Move varierPeel20 Club20070709 8114 tifInvite varierKokon20 Club tifKokon varierDate20060109 0170 tifEight20071126 9358 tifEkstrem20bl C3 A520m20jente2020 02201 tif