Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Treku

Het Spaanse Treku, in 1947 opgericht in Zarautz (ES), is een van de meest succesvolle fabrikanten van moderne kasten en tafels van het moment.

Elke kast is verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen, welke je naar voorkeur kunt samenstellen met behulp van onze 3D Configurator.
Maak een afspraak met onze woonprofessionals en creëer een kast naar wens.

Aura

De Aura-collectie is ontworpen als een programma om voornamelijk sideboards en meubels voor de woon- / eetkamer samen te stellen.

Het ontwerp is geïnspireerd op vervlogen tijden en onder invloed van de designcultuur van de Scandinavische landen, die weten hoe traditie en natuurlijkheid te combineren valt met een grote doses design.

Speciaal ontworpen metalen en houten poten versterken dat retro / tijdloze imago. Van bijzonder belang zijn de geselecteerde afwerkingen: walnoot en eiken met een hyper-natuurlijke afwerking en lakken die perfect combineren met het hout.

Lauki

De Lauki-collectie bestaat uit meerdere modules die op de vloer kunnen worden geplaatst of op een frame kunnen worden gestapeld of/en aan de muur kunnen worden opgehangen.

De modules worden aangeboden in een groot aantal maten, afwerkingen en functies (laden, deuren, open modules ...). Dit alles maakt het mogelijk om talloze configuraties te maken die toepasbaar zijn voor elke ruimte. Een enkele module kan bijvoorbeeld worden gebruikt als nachtkastje of als opberglade in de hal. Met een paar modules kunnen we een oplossing configureren voor de werkkamer of een andere hoek van het huis. En met verschillende modules kunnen we een meubel configureren die geschikt is voor de televisie of als een dressoir.

Kai

Voor het ontwerp van de Kai-collectie is er samengewerkt met de prestigieuze Franse ontwerper Jean Louis Iratzoki.

Er is een systeem gecreëerd dat wordt gekenmerkt door de combinatie van massief hout met verschillende materialen zoals gekleurde lakken, vilt en zelfs marmer. Dat wil zeggen, edele en hoogwaardige materialen worden gecombineerd met frissere en actuele materialen. De persoonlijkheid van elk stuk hangt af van de elementen die worden gebruikt om het te configureren: meer open of meer functionele versies, kleurrijker of soberder.

Kabi

Kabi is een eigentijdse visie op traditionele nesttafels. Het is een verzameling van twee tafels van verschillende afmetingen en hoogten waarmee de kleinste onder de hoogste verborgen kan worden. De toepassing kan voor verschillende ruimtes, zoals een salontafel, 's nachts of naast de bank zijn.

De standaardkleur van de metalen voetjes is grafiet. De werkbladen, met afgeschuinde rand, kunnen worden afgewerkt in walnoot, eiken of gelakt in verschillende kleuren.

Lore

Lore, wat in het Baskisch bloem betekent, is een unieke salontafel die bestaat uit een, twee of drie werkbladen waarvan de indeling lijkt op die van de bloemblaadjes van een bloem. Net als bij bloemen is er veel kleurverscheidenheid mogelijk met de Lore salontafel. We kunnen drie accent lakken combineren om een ​​frisse en leuke set te verkrijgen of hout in compositie gebruiken met meer neutrale toonlakken om een ​​meer sobere en elegantere tafel samen te stellen.

Ontdek Treku bij de grootste design woonwinkel van Utrecht en omgeving

Treku lore coffee table 05 b arcit18Treku lore coffee table 04Treku lau sideboard 01 bTreku lauki wall sideboardtre16Treku lauki wall sideboard 18 cTreku lauki wall sideboard 18 bTreku lauki wall composition 18 lauki 18hTreku lauki tv unit 18bTreku lauki wall composition 18aTreku lauki wall composition 18dTreku Lauki TV meubel Design 1Treku lauki sideboardtre16 lauki 12bTreku lauki sideboard 04 hTreku lauki sideboard 02Treku lauki sideboard 01Treku lauki consoletre16 lauki 06Treku lauki 24 pro b arcit18Treku lauki 22 fam g arcit18Treku lauki 20 pro b arcit18Treku kai sideboard 08Treku kai shelving 03 b arcit18Treku kai shelving 05Treku kai sideboard 03Treku kabi coffee table 02 b arcit18Treku aura sideboard2 06 b arcit18Treku aura sideboard2 02 b arcit18Treku aura sideboard 02 b pro b arcit18Treku aura 22 fam g arcit18Treku aura 21 pro b arcit18

Kok Wooncenter

Hamseweg 18
3828 AD Hoogland / Amersfoort

Openingstijden

ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)

Interieuradviseur

Voor elk interieurprobleem bieden wij een passende oplossing.


  • Kok Wooncenter
  • Hamseweg 18
  • 3828 AD Hoogland / Amersfoort
Openingstijden
ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)