Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Waarom kiezen voor een kast van Pastoe?

De Pastoe gedachte is dat geen huis hetzelfde is en dat elke kamer een eigen kast verdient. Pastoe heeft de laatste 10 jaar meer dan 60.000 unieke kasten gemaakt; elke order is voor Pastoe daarom een bijzonder project. Net zo bijzonder als het huis waarin de kast komt te staan.

Pastoe producten zijn typisch Nederlands, ontwikkeld in de beste traditie van Dutch Design. Duidelijke, eenvoudige vormgeving met verrassende kleurcombinaties.

Wat maken de systeemkasten van Pastoe bijzonder?

De systeemkasten Vision en Landscape bieden een groot scala aan keuzemogelijkheden om een kast te ontwerpen. Je kunt per component de maten kiezen en voor de invulling kun je kiezen tussen deuren, laden, kleppen of open vakken. Elke kast kan aan de muur worden gehangen of op een onderstel of plint staan. Verder kun je per component een keuze maken voor de afwerking met een kleur uit het Pastoe palet, een houtfneer of een eigen kleur. Met deze ingrediënten is er voor elk huis een eigen kast samen te stellen.

Wat is de Joost Collectie kasten van Pastoe?

De Joost Collectie kasten , de huisontwerper, heeft hiervoor een aantal keuzes gemaakt. Een kast samenstellen is een serieuze zaak en Pasoe wilt de keuze zo eenvoudig mogelijk voor je maken. De collectie kasten van Pastoe zijn zorgvuldig uitgedacht in functie en compositie en kennen elk hun specifeke karakter en ontwerp. Binnen de vaste compositie kun je zelf de invulling met deuren, laden en kleppen kiezen en de afwerking en kleur van de onderdelen naar eigen smaak samenstellen.

Hoelang bestaat Pastoe al?

Pastoe is in 1913 opgericht door de Nederlandse ondernemer Frits Loeb. Hij was de persoon die het besluit nam om de stoelen voor zijn woonwinkel in Utrecht zelf te gaan produceren in een kleine timmerfabriek. Deze fabriek, ook wel de Utrechtsche Machinale Stoel- en Meubelfabriek (UMS) genoemd, groeide uit tot een grote fabriek met de productie van kasten, banken en stoelen voor meerdere distributiepunten

Pastoe landscape

Open vakken als gevolg van dichte elementen. En voorzien van een dekpaneel en bodem die de losse elementen tot een verfijnd en veelzijdig dressoir combineren. Lades, deuren in verschillende materialen, kleur en mooie afwerking, zoals het Amerikaans noten en de hoogglans kleurlak. Er is in en op een Landscape dressoir plek voor apparatuur, boeken of je mooiste accessoires.

Pastoe A'dammer

Dit kleurrijke en functionele ontwerp van rasechte Amsterdammer Aldo van den Nieuwelaar uit 1978 heeft een rolluik met ribbels, die op iedere hoogte als greep te gebruiken zijn. De deur verdwijnt in de achterkant van de kast. Het icoon is een van de best verkochte meubels ooit. Door constante aandacht voor kleur, afmeting en toepassing is de kast nog steeds actueel. In 2016 werd door Pastoe ook het horizontale programma uitgebreid met de Pastoe A’dammer Twist variant.

Pastoe Vison

Vision kasten onderscheiden zich met een minimalistisch karakter door het volledig verstek. Met 60 verschillende modulen in 4 dieptematen kun je oneindig combineren. Je kunt kiezen tussen een klep, deur, lade en combinaties. Hangend aan de muur of op een frame. Zo bouw je altijd de ideale bergkast. 

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel?

Onze woonprofessionals vertellen je graag alles over alle mogelijkheden van Pastoe.

Welke kleuren, welke maten, welke materialen en wat voor soort indeling? Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken. Wij maken het verschil.


Selectie uit onze Pastoe collectie

0 resultaten

Sfeerimpressie Pastoe collectie

Pastoe kasten vision boxes collectie 06Pastoe kasten vision boxes collectie 05jpgPastoe kasten vision boxes collectie 04Pastoe kasten vision boxes collectie 03Pastoe kasten vision 03Pastoe kasten vision 04Pastoe kasten vision atlas 01Pastoe kasten vision atlas 02Pastoe kasten vision atlas 03Pastoe kasten vision 02Pastoe kasten Pure 03Pastoe kasten Pure 02Pastoe kasten Pure 01Pastoe kasten Noon 02Pastoe kasten Noon 01Pastoe kasten l serie 03Pastoe kasten l serie 02Pastoe kasten l serie 01Pastoe kasten Landscape 06Pastoe kasten Landscape 05Pastoe kasten Landscape 04Pastoe kasten Landscape 03Pastoe kasten Landscape 02Pastoe kasten frame 02Pastoe kasten frame 03Pastoe kasten Landscape 01Pastoe kasten frame 01Pastoe kasten a dammer 05Pastoe kasten a dammer 04Pastoe kasten a dammer 03Pastoe kasten a dammer 02Pastoe kasten a dammer 01

Ontdek de kasten van Pastoe bij de grootste design meubelwinkel van Utrecht en omgeving

Kok Wooncenter

Hamseweg 18
3828 AD Hoogland / Amersfoort

Openingstijden

ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)

Interieuradviseur

Voor elk interieurprobleem bieden wij een passende oplossing.


  • Kok Wooncenter
  • Hamseweg 18
  • 3828 AD Hoogland / Amersfoort
Openingstijden
ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)