Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Waarom kiezen voor Mintjens?

Meubelen voor de woonkamer met net dat tikkeltje extra. Het frisse en eigentijdse design is het handelsmerk van Mintjens dat al bestaat sinds 1961. De combinatie van hout met verschillende verrassende materialen zoals glas, metaal of lak typeren de verschillende collecties. Het volledige productieproces speelt zich af in België waarbij de designers en de meubelmakers de creatieve ontwerpen vertalen in vernieuwende meubelen.

Onze woonprofessionals vertellen je graag meer over dit mooie Belgische meubelmerk.

Drawn by designers

De designafdeling is het kloppend hart van Mintjens Group. Voortdurend werken zij aan nieuwe concepten of meubelstukken en gaan zij op zoek naar nieuwe materialen en de meest innovatieve productontwikkelingen.

Van de algemene belijning tot het wegwerken van de kleinste schroef leggen zij hun hart en ziel in deze meubelontwerpen. Met slechts één doel: het ontwerpen van het perfecte meubel dat uitblinkt in comfort, look en kwaliteit.

Made by craftsmen

Een team van talentvolle meubelmakers vertalen de creatieve ontwerpen en steken elke dag de handen uit de mouwen. Zij gaan enerzijds aan de slag met hoogtechnologische machines en anderzijds waken zij met oog voor detail dat alle ontwerpen met precisie worden uitgevoerd. Anderzijds komt er nog heel wat mankracht en handarbeid aan te pas om een volledig meubel tot in de puntjes af te werken.

In the finest wood

Om de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken werken we alleen met de allerbeste producten. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd om kleurverschillen te minimaliseren en het natuurlijke eikenpatroon zo veel mogelijk op elkaar af te stemmen. Deze selectie gebeurt nauwkeurig van bij de start om het allerbeste eindresultaat te verkrijgen.

Van de scharnieren en geleiders tot het metaal of de lakken werken we enkel met toeleveranciers van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast worden alle gebruikte materialen uitvoerig getest om de kwaliteit te garanderen.

100% duurzaam

Respect voor de natuur staat centraal. Mintjens geeft niet alleen om hun producten maar om het volledige productieproces. Daarom zijn ze erg kieskeurig wat de materiaalkeuze betreft. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de gebruikte oliën en lakken voldoen aan de allerstrengste normen.

Meer dan 90% van de productie gebeurt in België, de overige 10% gebeurt in andere Europese landen waarmee Mintjens de goede kwaliteit en werkomstandigheden kunnen garanderen. Dit doen ze omdat Mintjens goede ethische waarden en normen belangrijker vindt dan uit te wijken naar lageloonlanden.

De BLOOM-COLLECTIE blinkt uit door het minimalistische design en de talrijke customizing opties.

Mix and match de gekozen houtkleur met de kleur van de lades en metalen cubes. Bloom speelt met de combinatie van materialen en afwerkingen. Dankzij deze  veelzijdigheid aan kleuren en materialen past Bloom letterlijk in elk sfeertje of interieur.

Sfeerbeelden Mintjes meubelen

Tv sokkelRoomdivider 2Mintjens Furniture Bloom 026 2400xMintjens Furniture Bloom 008Mintjens Furniture Bloom 004 2Dressoir11Dressoir2 2Bloom 7Bergkast2 0Mintjens bloom barkast