Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Stel je eigen Bellice samen

Comfort, design en kwaliteit vormen de essentie van de Bellice. Deze bank geeft je de kans om alle elementen van jouw bank naar eigen hand te zetten: van de opstelling en het comfort tot de poten, de armen en de bekleding. Met Bellice nodigt Leolux je uit om te dromen, te ontwerpen en te creëren.

De breedte als basis

De zitbreedte is de basis van uw Bellice. Dit is de eerste keuze die u maakt, nog voordat u poten, armen, bekledingen of kleuren selecteert. Bellice is verkrijgbaar als fauteuil, of als bank met twee kussen van 70, 80, 90, 100 of 110 centimeter. Vrijwel al deze breedtes zijn beschikbaar bij de aanbouwelementen. Welke keuzes je daarna ook maakt, de zitbreedte van de bank blijft hetzelfde. Als je bijvoorbeeld graag een brede arm wilt, wordt de bank in zijn geheel iets breder. Door het modulaire systeem wordt je nooit beperkt in de afmetingen. Een einddeel van 2 x 80 cm combineren met een tussenelement is gewoon mogelijk. Hiermee kan je de Bellice een persoonlijke draai geven en uiteraard helpen wij je hier graag mee.

Maatwerk in hoogte en diepte


Ook de zithoogte en -diepte van Bellice zijn aan te passen aan uw voorkeur. De zithoogte wordt bepaald door een hoge of lage poot. Hiervoor zijn twee mogelijkheden: standaard en twee centimeter hoger. Hoewel het niet zo klinkt, is dit in het dagelijks gebruik een wereld van verschil. Ook de standaard zitdiepte van de bank kan twee centimeter korter.

Persoonlijke keuze in zitcomfort

De een houdt van een stevige bank; de ander van een zachte zit. Niets is zo persoonlijk als zitcomfort. Daarom kan je voor uw Bellice kiezen uit drie verschillende comfortniveaus, voor zowel de zitting als de rug.

Soft

voor een zachte en comfortabele zitervaring is de zitting of rug gevuld met schuim dat is afgedekt door een kussende van 90% eendenveertjes. Deze comfortstijl met losse stoffering zorgt voor een natuurlijke en uitnodigende karakter van uw Bellice.

Medium

voor een goede middenweg tussen zacht en stevig, heeft Bellice een schuimkern aangevuld met hoogwaardige klokkenvulling. Dit gaat samen met een losse stoffering die zorgt voor zachte ondersteuning en een nonchalante look-and-feel.

Firm

voor een stevige zit kiest u hoogwaardig schuim met een strakke stoffering. Dit is de meest vormvaste van de drie comfortstijlen, Het schuim binnenin zorgt voor een uitgekiende drukverdeling voor ultiem comfort.

Riante keuze in armen

Het lijkt een detail, maar als u de verschillende varianten ziet, beseft u pas hoeveel invloed een arm heeft op de aanblik van de bank. Daarom heeft u bij de Bellice de keuze uit maar liefst vijf typen armen: smal-hoog, smal-laag, breed-hoog, breed-laag en smal-verstelbaar.

Op de juiste voet

Net als bij de armleuning zijn er vijf opties beschikbaar voor het onderstel van Bellice. Ook hiermee bepaalt u zelf de uitstraling van uw bank.

Samenstellen met de Woonprofessionals

Hoewel je vast een idee hebt hoe jouw ideale Bellice eruitziet, begrijpen wij als geen ander dat een helder beeld van het eindresultaat welkom is. Wij staan voor je klaar om het ontwerp concreter te maken. 

Met stalen, creatieve ideeën en expertise helpen wij je om de juiste keuze te maken. 

Leolux Creator

Wilt je thuis alvast experimenteren met de verschillende opties? Maak dan gebruik van de Leolux Creator. Met de computer of tablet stel je zelf de droombank tot in detail samen en vergelijkt je alle mogelijkheden. Tevens kunt je aan de hand van jouw ontwerp gelijk een afspraak inplannen zodat wij er samen naar kunnen kijken. Wij komen ook graag bij je thuis, dan kunnen wij pas écht meedenken!

Klik hier om naar de Leolux Creator te gaan >


  • Kok Wooncenter
  • Hamseweg 18
  • 3828 AD Hoogland / Amersfoort