Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Waarom kiezen voor Hülsta

Hülsta is opgericht in 1940 door de familie Hüls en inmiddels uitgegroeid tot een wereldmerk waarbij kwaliteit en service voorop staan.

Expert in opbergoplossingen

Bij Kok Wooncenter treft je een speciale kastenstudio waarbij wij je alle mogelijkheden van dit merk kunnen tonen. Onze kastenspecialisten helpen je graag op weg in het opbergvraagstuk van je slaapkamer, werkkamer of kantoor. Met behulp van onze 3D-planningssoftware bouwen we de kast op naar jouw wensen en eisen.

Duurzaamheid met traditie

Geen roofbouw op de natuur, geen milieubelastende grondstoffen staat sinds decennia hoog in het vaandel bij hülsta. Daarom ontving het bedrijf in 1996 voor haar gehele assortiment de Blaue Engel, de Duitse variant van het Nederlandse Milieukeur. De vooruitstrevende bedrijfsfilosofie stelt mens en milieu centraal bij de ontwikkeling van producten.

Maatwerk

Hülsta levert maatwerk, of het nu gaat om een schuine kant of een extra hoge of lage kast, Hülsta maakt het meubel netjes en passend voor in jouw woning. Met behulp van ons 3D-systeem kunnen we jouw woonwensen direct omzetten in een verhelderende en passende tekening op maat.

Softclose en softflow

Dankzij SoftClose en SoftFlow sluiten de deuren en laden bijna geruisloos. Dat komt de huiselijke harmonie alleen maar ten goede.

De ideale kast komt in 3D tot leven

Middels speciale 3D planningssoftware projecteren wij aan de hand van jouw wensen en eisen de kast op een groot scherm. Zo krijg je een erg goede indruk hoe de kast straks in het interieur eruit komt te zien.

Selectie uit de Hülsta collectie woonkameroplossingen

Aan tafel met de Woonprofessionals

Samen met onze klanten mooie interieurs creëren en ze gelukkig maken.

Alles begint met een goed gesprek en een goede kop koffie of thee. Samen kijken of smaken overeenkomen. Aan de hand van jouw wensen stellen we via onze 3D software de ideale kast samen. Daarbij hóórt dat wij de nieuwste trends kennen. Dat wij weten wat er op interieurgebied allemaal te koop is. Daarbij hoort ook dat wij vaktechnisch onderlegd zijn en dat wij gedetailleerde plannen maken.

Maak gebruik van ons afsprakenformulier of bel voor een afspraak met 033-4801441 (di t/m za 10-17 uur).

Klik hier om een afspraak te maken

3D softwareplanning

Plan een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies 

Deskundig advies

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw droominterieur

Welkom bij de grootste design woonwinkel van Utrecht en omstreken