Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Waarom kiezen voor de Toekomst relaxfauteuils?

Stel zelf je eigen relaxstoel samen

Comfortabel zitten wil iedereen. Maar de ideale stoel ziet er voor iedereen anders uit. Bij Kok Wooncenter stel je zelf je stoel samen.

Je kent die momenten. Heerlijk achterover leunen om in alle rust dat boek te lezen, van die ene film te genieten of om op het tablet eindelijk die nieuwe ideeën uitwerken. De Relaxfauteuil van de Toekomst wordt je onmisbare partner als het gaat om relaxen in een natuurlijke en gezonde houding.

Echt comfortabel zitten begint bij de juiste stoel in de juiste maat. Maar wanneer is een stoel perfect voor je? Dit hangt af van verschillende zaken zoals je beenlengte, de gewenste functies, je fysieke conditie, zitgedrag en natuurlijk je smaak. Welke comfortabele stoel je ook kiest, bij Kok Wooncenter wordt je uitvoerig geholpen aan jouw relaxstoel op maat.

Optimale hartbalans

De relaxfauteuils uit de Twice-serie hebben een unieke stand: de hartbalans. De hartbalans is de meest ideale lighouding. In deze natuurlijke houding pompt je hart minder snel zodat het lichaam en geest optimaal kunnen ontspannen.

Simpele bediening - 3 motoren en apart verstelbare hoofdsteun

Ultiem gemak en comfort kenmerken ook de bediening. Met een licht druk op het ingebouwde bedieningspaneel, breng je de relaxfauteuil in de stand waar je op dat moment behoefte aan hebt. Op een soepele en rustige manier bewegen rugleuning en voetensteun naar de gewenste stand. Relax en ontspan.

Drie motoren: Eén voor de rugleuning, één voor de voetensteun en één om de zitting en voetensteun in "Hart-balans" stand te bewegen. Deze zgn. "Hart-balans" functie houdt in dat voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Verstellen gebeurd d.m.v tiptoetsen in zijkant van de arm. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

Ingebouwde accu - Oplaadbaar

Lampjes op het bedieningspaneel, gevoed door een sterke accu, geven aan of de accu opgeladen is.

Aanpasbaar op alle fronten

Je kan de relaxfauteuil Twice bestellen in de standaard maat M, maar ook in S, XS en L. Zo is er altijd een formaat, passend bij jouw lichaamslengte.

Kies uit verschillende modelleringen, uit diverse bekledingen in leder en stof, hoge of lage rug en maak een keuze qua onderstel.

Kom vandaag nog langs in onze winkel en laat je adviseren door onze experts.

Optie: opsta-systeem

Diverse modellen zijn tegen meerprijs leverbaar met opsta-systeem.

Duurzaam geproduceerd in Nederland

Meubelfabriek de Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek de Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft De Toekomst zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan.

De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk en dat garandeert een hoog niveau van vakmanschap.

Door middel van een accu aangestuurde motoren

Eenvoudige bediening

Kom bij ons relaxed proefzitten

De zitspecialist

Relaxstoelen en sta-op stoelen volledig op maat afgestemd

De relaxstoelen & relaxfauteuils van de Toekomst staan bekend om een veelzijdigheid aan aanvullende comfortopties. Kies bijvoorbeeld voor extra nekcomfort tijdens het lezen, of een elektrisch verstelbare rugleuning en voetklep. Ook het hart-balanssysteem maken deze stoelen tot een ultieme ontspanningsbeleving. 

Om de relaxfauteuil op maat aan te passen is een bezoek aan de zitspecialist van Utrecht en omstreken aan te bevelen. Samen met onze adviseurs kijken we welke stoel in hoogte en comfortopties het beste bij je past. 

Kom kijken en testen in onze showroom

De Toekomst relaxfauteuils 04 2020De Toekomst relaxfauteuils 05 2020De Toekomst relaxfauteuils 02 2020De Toekomst relaxfauteuils 03 2020De Toekomst relaxfauteuils 01 2020

Mogelijkheden

In maatvoering zijn de meeste relaxfauteuils van de Toekomst naast de Standaard (M) ook als Extra small (XS), Small (S), Large (L), Extra Large (XL) en Extra Extra Large (XXL) te verkrijgen.

  • (XS) In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 4 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
  • (S) In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 2 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
  • (L) In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm hoger en de zitdiepte 2 cm meer dan bij de standaard uitvoering.
  • (XL) In deze uitvoering is de zithoogte 4 cm hoger en de zitdiepte 4 cm meer dan bij de standaard uitvoering.
  • (XXL) In deze uitvoering is de zithoogte 6 cm hoger en de zitdiepte 6 cm meer dan bij de standaard uitvoering.
relaxfauteuils-keuze-poot

Veel keuzevrijheid

Binnen de collectie van De Toekomst kan je veel kanten op. Qua onderstel, kleur frame, zitting, rug en arm.

Stof of leer

Bij een aantal modellen kan je ook een combinatie maken door de zitting en rug van elkaar te laten afwijken. Bijvoorbeeld rug in leer en de zitting in stof. De Toekomst relaxstoelen heeft een uitgebreide keuze in leer of stof. Hiernaast werken ze ook met stoffen van De Ploeg.