Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Waarom kiezen voor de Toekomst relaxfauteuils?

Stel zelf je eigen relaxstoel samen

Comfortabel zitten wil iedereen. Maar de ideale stoel ziet er voor iedereen anders uit. Bij Kok Wooncenter stel je zelf je stoel samen.

Je kent die momenten. Heerlijk achterover leunen om in alle rust dat boek te lezen, van die ene film te genieten of om op het tablet eindelijk die nieuwe ideeën uitwerken. De Relaxfauteuil van de Toekomst wordt je onmisbare partner als het gaat om relaxen in een natuurlijke en gezonde houding.

Echt comfortabel zitten begint bij de juiste stoel in de juiste maat. Maar wanneer is een stoel perfect voor je? Dit hangt af van verschillende zaken zoals je beenlengte, de gewenste functies, je fysieke conditie, zitgedrag en natuurlijk je smaak. Welke comfortabele stoel je ook kiest, bij Kok Wooncenter wordt je uitvoerig geholpen aan jouw relaxstoel op maat.

Optimale hartbalans

De relaxfauteuils uit de Twice-serie hebben een unieke stand: de hartbalans. De hartbalans is de meest ideale lighouding. In deze natuurlijke houding pompt je hart minder snel zodat het lichaam en geest optimaal kunnen ontspannen.

Simpele bediening - 3 motoren en apart verstelbare hoofdsteun

Ultiem gemak en comfort kenmerken ook de bediening. Met een licht druk op het ingebouwde bedieningspaneel, breng je de relaxfauteuil in de stand waar je op dat moment behoefte aan hebt. Op een soepele en rustige manier bewegen rugleuning en voetensteun naar de gewenste stand. Relax en ontspan.

Drie motoren: Eén voor de rugleuning, één voor de voetensteun en één om de zitting en voetensteun in "Hart-balans" stand te bewegen. Deze zgn. "Hart-balans" functie houdt in dat voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Verstellen gebeurd d.m.v tiptoetsen in zijkant van de arm. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

Ingebouwde accu - Oplaadbaar

Lampjes op het bedieningspaneel, gevoed door een sterke accu, geven aan of de accu opgeladen is.

Aanpasbaar op alle fronten

Je kan de relaxfauteuil Twice bestellen in de standaard maat M, maar ook in S, XS en L. Zo is er altijd een formaat, passend bij jouw lichaamslengte.

Kies uit verschillende modelleringen, uit diverse bekledingen in leder en stof, hoge of lage rug en maak een keuze qua onderstel.

Kom vandaag nog langs in onze winkel en laat je adviseren door onze experts.

Optie: opsta-systeem

Diverse modellen zijn tegen meerprijs leverbaar met opsta-systeem.

Duurzaam geproduceerd in Nederland

Meubelfabriek de Toekomst is een rasecht familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Al vanaf het begin van de vorige eeuw was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 officieel Meubelfabriek de Toekomst werd opgericht. Vanaf dat moment heeft De Toekomst zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, voornamelijk zitmeubelen. Een zeer sterk punt vanaf het begin was de eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag worden alle ontwikkelingen binnen het eigen bedrijf gedaan.

De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk en dat garandeert een hoog niveau van vakmanschap.

Door middel van een accu aangestuurde motoren

Eenvoudige bediening

Kom bij ons relaxed proefzitten

14 resultaten
De Toekomst - Fauteuil Twice TW154 86 3 motoren leder Vintage grey
Plaatsmaker
Toekomst - Fauteuil Twice TW082
Vanaf € 2.387,00
Meer dan 8 weken
Toekomst - Fauteuil Twice TW084
Vanaf € 2.387,00
Meer dan 8 weken
Toekomst - Fauteuil Twice TW092
Vanaf € 2.387,00
Meer dan 8 weken
Toekomst - Fauteuil Twice TW094
Vanaf € 2.387,00
Meer dan 8 weken
Toekomst - Fauteuil Twice TW103
Vanaf € 2.439,00
Meer dan 8 weken
Toekomst - Fauteuil Twice TW109
Vanaf € 2.602,00
Meer dan 8 weken
Toekomst - Fauteuil Twice TW143
Vanaf € 2.548,00
Meer dan 8 weken
Toekomst - Fauteuil Twice TW145
Vanaf € 2.338,00
Meer dan 8 weken
Toekomst - Fauteuil Twice TW146
Vanaf € 2.338,00
Meer dan 8 weken
Toekomst - Fauteuil Twice TW149
Vanaf € 2.249,00
Meer dan 8 weken
Toekomst - Fauteuil Twice TW153
Vanaf € 2.548,00
Meer dan 8 weken
Toekomst - Fauteuil Twice TW157
Vanaf € 2.279,00
Meer dan 8 weken

Ontdek de relaxfauteuils van de Toekomst bij de grootste design woonwinkel van Utrecht en omstreken

Twice toekomst relaxfauteuil chair collectie 8Twice toekomst relaxfauteuil chair collectie 7Twice toekomst relaxfauteuil chair collectie 6Twice toekomst relaxfauteuil chair collectie 5Twice toekomst relaxfauteuil chair collectie 4Twice toekomst relaxfauteuil chair collectie 3Twice toekomst relaxfauteuil chair collectie 2Twice toekomst relaxfauteuil chair collectie 1