Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Waarom kiezen voor Van Beek?

Van Beek heeft een prachtige collectie kasten, salontafels en bijzettafels die zowel functioneel als inspirerend zijn. Ontwerpen van Van Beek zijn in grootte, kleur, vorm en materiaal geheel naar wens aan te passen, mits technisch mogelijk. Zo krijgt het Beek meubel van je keuze een invulling op maat. Hierbij worden ambacht en oog voor detail niet aan de kant geschoven, maar juist als uitgangspunt genomen.

Zo ontwerpt je een kast, salontafel of bijzettafel die perfect op jouw interieurwensen is afgestemd. Wij adviseren je daarbij graag.

Maatwerk

Maatwerk is een belangrijk speerpunt voor designlabel Beek. Daarom is op vrijwel ieder product in de collectie het maatwerk icoon van toepassing. Wat houdt dit concreet in? Dat de ontwerpen van Beek in grootte, kleur, vorm en materiaal geheel naar wens zijn aan te passen, mits technisch mogelijk.

Design

Beek werkt samen met internationaal gerenommeerde designers en deze samenwerking leidt tot unieke design meubels met een moderne uitstraling.

Glas

Veel Beek designs zijn gemaakt van glas of hebben elementen van glas verwerkt in het ontwerp. Het is een verrassende keuze van Beek om glas te gebruiken als basis voor een meubel ontwerp. Dit laat de transparantie van ieder design zien en dat is precies de missie van het merk Beek.

Selectie uit de Beek collection

Beek Maupertuus salontafel 1Beek S6 S11 Salon Bijzettafel 1Beek Tiga Salon Bijzettafel 1Beek Cubic Sideboard 2Beek Cubic Sideboard 3Beek Cubic Sideboard 4Beek Cubic TO Salontafel 1Beek Fender Salontafel 1Beek Cubic Sideboard 1Beek Bibi salontafel 1Beek Bibi salontafel 2

Kok Wooncenter

Hamseweg 18
3828 AD Hoogland / Amersfoort

Openingstijden

ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)

Interieuradviseur

Voor elk interieurprobleem bieden wij een passende oplossing.


  • Kok Wooncenter
  • Hamseweg 18
  • 3828 AD Hoogland / Amersfoort
Openingstijden
ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)