Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Waarom Noteborn maatwerk kasten?

Design en gebruiksgemak in één!

De passie voor productontwikkeling én de fascinatie voor het achterliggende productieproces is een van de doorslaggevende succesfactoren voor Noteborn.
Van een compacte kledingkast tot een complete walk-in closet; bij ons vind je de Noteborn kast die jij zoekt.

De woonprofessionals van Kok Wooncenter helpen je graag bij het concreet en visueel maken van jouw wensen. Kom gerust langs om Noteborn te beleven en te ervaren.

Inmeten en vakkundig geplaatst

Als je een kast op maat wilt bestellen, maar de maten niet precies weet, is dat geen probleem. Kok Wooncenter maakt altijd een afspraak met je om de exacte maten bij jouw thuis op te nemen. Hierdoor is geen risico op een verkeerde maatvoering.

De kast wordt professioneel bij jouw thuis geplaatst, conform de tekeningen die wij van te voren samen met jouw hebben uitgewerkt.

De ideale kast komt in 3D tot leven

Middels speciale 3D planningssoftware projecteren wij aan de hand van jouw wensen en eisen de kast op een groot scherm. Zo krijg je een erg goede indruk hoe de kast straks in het interieur eruit komt te zien.

Keuze uit verschillende fronten en oneindig veel kleuren

Bij Noteborn heb je de keuze uit 10 verschillende frontindelingen. Deze kunnen vervolgens qua indeling, kleur en formaat naar wens worden aangepast.

Kwaliteit uit eigen land

Noteborn is opgericht in 1983 en heeft zich vanaf het begin toegelegd op ontwerp, productie en distributie van maatwerk-kastwanden. In de loop der jaren is een geheel eigen collectie opgebouwd, het productieproces is daarbij altijd in eigen hand gehouden. Hierdoor is Noteborn als geen ander in staat hoogwaardig maatwerk te leveren bij een aanzienlijke productiecapaciteit. De vakmensen van Noteborn combineren de allerlaatste technieken met ambachtelijk handwerk, materiaalkennis en oog voor detail.

Noteborn maatwerk kasten inspiratie

Linnenkast Inloop NotebronNoteborn-kledingkasten-met-schuifdeurenNoteborn-maatwerkNoteborn-draaideur-kasten-merk-in-maatwerk-bNoteborn-draaideur-kasten-merk-in-maatwerk-cNoteborn-draaideur-kasten-merk-in-maatwerk-dNoteborn-hoekkasten-merk-in-maatwerk-aNoteborn-inloopkasten-merk-in-maatwerkNoteborn-inloopkasten-merk-in-maatwerk-bNoteborn-inloopkasten-merk-in-maatwerk-mNoteborn-inloopkasten-merk-in-maatwerk-nNoteborn-inloopkasten-merk-in-maatwerk-oNoteborn-inloopkasten-merk-in-maatwerk-vNoteborn-kasten-merk-in-maatwerk-cNoteborn-kasten-merk-in-maatwerk-eNoteborn-kasten-merk-in-maatwerk-gNoteborn-kasten-merk-in-maatwerk-hNoteborn-kasten-merk-in-maatwerk-iNoteborn-kasten-merk-in-maatwerk-j

Kom je met maatvoering, kleur of indeling niet tot een passend geheel?

Onze woonprofessionals vertellen je graag alles over alle mogelijkheden van Noteborn

Welke kleuren, welke maten, welke materialen en wat voor soort indeling? Krijgt het interieur niet het karakter waar je op hoopt? Onze ervaren woonprofessionals helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken. Wij maken het verschil.


Hoe stel je een Noteborn kast op maat samen?

Noteborn kasten worden speciaal op maat voor je gemaakt. Zeker als het gaat om een inloopkast, dressing, kastenwand of slaapkamerinterieur zijn al je wensen en de mogelijkheden in huis leidend.


Hierdoor is een goede voorbereiding het halve werk. Hierbij een aantal handige tips zodat je goed beslagen ten ijs komt!

Wat zijn de maten?

Een kast koop je voor een specifieke plek in huis. Het is dus van belang dat je de maten weet van de plek waar je de nieuwe kast wilt plaatsen. Wil je een vergelijkbare kast die de oude vervangt? Neem dan de maten van je huidige kast op. Vergeet ook niet de maten op te nemen van schuine wanden en denk er aan dat je plekken van bijvoorbeeld stopcontacten, ramen, deuren en koven ook inzichtelijk hebt.

Wat wil je kwijt in de kast?

Waar ga je de nieuwe kast voor gebruiken? Wordt het een kledingkast, een linnenkast, een boekenkast, een tv-kast , een kast voor speelgoed of een combinatie? Of: waar gebruik je je huidige kast voor? Misschien is die qua ruimte prima voor al je kleding, maar zou je ook graag willen dat je schoenen erin opgeborgen kunnen worden? Niks is te gek, overal is een handige opbergoplossing voor te vinden. Waarbij we graag standaard en maatoplossingen combineren om zo de meest persoonlijke en betaalbare kast aan te kunnen bieden.

Welke kleuren heeft de kamer?

Het is natuurlijk fijn als de kast qua kleur en sfeer bij het overige meubilair van de kamer past. Zet op papier wat er nog meer in de kamer staat en welke kleuren en sfeer dat heeft. Is er een vloer, andere kast of kleur in de kamer waar rekening mee gehouden moet worden? Uit wat voor type materiaal bestaan de andere elementen? Bedenk ook of schuifdeuren, zweefdeuren of draaideuren het beste passen. En kun je een spiegeldeur gebruiken?