Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Waarom kiezen voor Hülsta

Duurzaamheid met traditie

Geen roofbouw op de natuur, geen milieubelastende grondstoffen staat sinds decennia hoog in het vaandel bij hülsta. Daarom ontving het bedrijf in 1996 voor haar gehele assortiment de Blaue Engel, de Duitse variant van het Nederlandse Milieukeur. De vooruitstrevende bedrijfsfilosofie stelt mens en milieu centraal bij de ontwikkeling van producten.

Maatwerk

Hülsta levert maatwerk, of het nu gaat om een schuine kant of een extra hoge of lage kast, Hülsta maakt het meubel netjes en passend voor in jouw woning. Met behulp van ons 3D-systeem kunnen we jouw woonwensen direct omzetten in een verhelderende en passende tekening op maat.

Softclose en softflow

Dankzij SoftClose en SoftFlow sluiten de deuren en laden bijna geruisloos. Dat komt de huiselijke harmonie alleen maar ten goede.

De ideale kast komt in 3D tot leven

Middels speciale 3D planningssoftware projecteren wij aan de hand van jouw wensen en eisen de kast op een groot scherm. Zo krijg je een erg goede indruk hoe de kast straks in het interieur eruit komt te zien.

Hülsta is opgericht in 1940 door de familie Hüls en inmiddels uitgegroeid tot een wereldmerk waarbij kwaliteit en service voorop staan.

Expert in opbergoplossingen

Bij Kok Wooncenter treft je een speciale kastenstudio waarbij wij je alle mogelijkheden van dit merk kunnen tonen. Onze kastenspecialisten helpen je graag op weg in het opbergvraagstuk van je slaapkamer, werkkamer of kantoor. Met behulp van onze 3D-planningssoftware bouwen we de kast op naar jouw wensen en eisen.

HULSTA MULTI-FORMA II

Op zoek naar een perfecte maatwerkkast? Dan kan je met MULTI-FORMA II alle kanten op: kledingkasten met schuifdeuren, draai- of vouwdeuren en verfijnde tussenliggende units bieden je garderobe alle ruimte. Het ontwerp en interieur zijn op maat gemaakt en accessoires zoals verlichting, spiegels en tv-oplossingen laten niets te wensen over.

Ook qua indeling en uitvoering staat MULTI-FORMA II voor kwaliteit en aanpassingsvermogen. De opties variëren van eenvoudig, handvatloos in puur lak tot de combinatie met fijn hout. De lak alleen al biedt 19 verschillende kleuren. Zo kan MULTI-FORMA II worden gecombineerd met elk slaapkamerprogramma en bijna elke interieurstijl.

Onze gespecialiseerde adviseurs in onze winkel helpen je graag bij het uitzoeken van jouw perfecte Hülsta kledingkast met schuif- of draaideuren

Hulsta-linnenkast-maatwerk-aHulsta-linnenkast-maatwerk-cHulsta-linnenkast-maatwerk-dHulsta-linnenkast-maatwerk-eHulsta-linnenkast-maatwerk-fHulsta-linnenkast-maatwerk-h