Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Auping boxspring Tone

Auping Boxspring Tone

Eigentijds en kleurrijk

De opeenstapeling van kleurtinten in combinatie met de lage box geven Auping Tone een slanke uitstraling. De boxspring wordt gedragen door een sterk stalen frame met ronde poten. Het comfortabele 5-zone matras en de luxe topper zorgen voor perfecte ventilatie en ondersteuning tijdens het dromen.

Deze boxspring heeft een vaste setprijs van € 3.495,-
Dat is inclusief hoofdbord, 5-zone matras en luxe topper.

Auping Tone is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

 • 160 of 180 cm breed
 • 200 of 210 cm lang

De opbouw van Auping Tone

Auping Tone is een goed gevulde boxspring, hij staat op een sterk stalen frame. Op het stalen frame ligt de box, die bevat een spiraalbodem én pocketveren. De spiraalbodem is gemaakt van gevlochten staaldraad en is voor 80 procent open, waardoor de boxspring extra goed ventileert. Bovenop de box ligt het gestoffeerde matras.

De pocketveren in zowel de boxspring als het matras zorgen voor goede ondersteuning van je lichaam en zorgen ervoor dat je ’s nachts makkelijk kunt draaien. Bovenop het matras ligt dan nog een topper. De Auping Tone topper is gemaakt van geperforeerd natuurlatex en zorgt ervoor dat jij heerlijk uitgerust bent na een nachtje slaap.

Auping Tone is verkrijgbaar als tweepersoons boxspring van 160 of 180 cm breed bij 200 of 210 cm lang.

Het Auping Tone matras

Het boxspringmatras voor Auping Tone is een gestoffeerd matras, afgewerkt met een bies.
Het is een luxe matras van wel 20 centimeter hoog met 5 zones: hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen.

Die 5 zones bieden je de ondersteuning waar je dat nodig hebt en laten je wegzakken waar dat fijn is. Dat werkt, van top tot teen, als volgt: De zone voor je hoofd is lekker stevig zodat je hoofd goed ondersteund wordt. De schouderzone is soepeler zodat je schouders goed kunnen wegzakken. Dit is vooral fijn als je op je zij slaapt. De zone voor de onderrug geeft wat tegendruk zodat je rug wel goed wordt ondersteund als je schouders lekker wegzakken. De heupzone biedt stabiliteit aan je heupen. De laatste zone, die voor je benen, die is soepel, je benen hebben tenslotte iets minder ondersteuning nodig dan je heupen en je hoofd. Zo ligt je ruggenwervel mooi in een rechte lijn.

Het matras is verkrijgbaar in 3 hardheden:

 • soft
 • medium
 • firm

Lekker zacht hoofdbord

Het hoofdbord voor de Auping Tone boxspring is zacht met strakke lijnen. Het is lekker dik dus je kruipt er heerlijk tegenaan.

Het hoofdbord wordt met de hand gestoffeerd in het naaiatelier in Deventer en netjes afgewerkt met een dubbele stiknaad. Het hoofdbord is rondom gestoffeerd dus je kunt Auping Tone midden in je kamer zetten. Het hoofdbord wordt bevestigd aan de boxspring zodat het boven de grond zweeft, zo past het hoofdbord perfect bij de rest van het slanke ontwerp.

Kleur op kleur

Door verschillende kleurtonen uit dezelfde kleurfamilie op elkaar te stapelen krijgt Auping Tone zijn vorm. Het tonale kleurgebruik zorgt voor eenheid en bindt de onderdelen van de boxspring visueel bij elkaar. Het toevoegen van kleur in combinatie met de twee materialen stof en staal maakt deze boxspring een échte Auping.

Bij Auping wordt het frame gepoedercoat  in de door jou gekozen kleur. Poedercoaten is een verfproces dat het staal slijtvast en kleurrijk maakt.

Je kunt kiezen uit de kleuren:

 • Pure white
 • Deep black
 • Warm grey
 • Cool grey
 • Coral red.

Stoffen voor jouw Tone boxspring

Voor de Tone boxspring kun je kiezen uit 20 verschillende opties. Zo maak je het echt jouw eigen boxspring
Het hoofdbord, de boxspring en de matras kunnen we stofferen in 3 kwalitatieve stoffen, elk verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Je kunt kiezen uit de stoffen:

 • Crush: een lederlook, verkrijgbaar in 6 kleuren.
 • Heaven: een stof met een wat grovere structuur, verkrijgbaar in 7 kleuren.
 • Peach: een fijne, zachte stof, verkrijgbaar in 7 kleuren.

Het gestoffeerde matras voor je Auping Tone boxspring wordt afgewerkt met een bies aan de zijkant, dat zorgt voor een strak lijnenspel.

Ontdek Auping bij de slaapspecialist van Amersfoort en omstreken