Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Vind je inrichten van je huis lastig?

Met een interieurontwerp van de woonprofessionals van Kok Wooncenter heb je een fantastische leidraad om je wensen in één keer of gefaseerd te verwezenlijken.

 
Interieuradvies is er in verschillende maten en vormen. Heb je een vraag betreffende een meubelopstelling, kleuradvies of is er behoefte aan totaal advies? Leuk, wij denken graag met je mee en zorgen voor een passende oplossing voor deze uitdaging! 

Bovendien bespaart zo'n plan je veel onnodige twijfels, stress en tijd. Door interne en externe opleidingen zijn onze medewerkers uitgebreid vakbekwaam geschoold om voor ieder interieur een oplossing te bedenken. Productkennis zorgt ervoor dat gelijk de juiste maten, kleuren en mogelijkheden kunnen worden toegepast. Dat scheelt veel tijd.

Onze kracht zul je zeker ervaren in onze woonwinkel, daar hebben wij de mogelijkheid om de producten die we in onze ontwerpen toepassen ook daadwerkelijk te laten zien en te laten testen.

Ben je aan het winkelen en kom je er niet helemaal uit welke stoelen er bij de tafel passen of welk matras op je bed? Dan helpen onze experts je natuurlijk ook graag. Samen met een woon- of slaapexpert ga je de collectie bekijken en krijg je tips over het creëren van een interieur dat bij je past. Dit advies is natuurlijk gratis.

Er komt zoveel bij kijken…

Een nieuw interieur schaf je niet elke dag aan. Daarom komt er zoveel op je af..

    

Wij helpen je stap voor stap met al je woonwensen

Klik voor een korte uitleg van ons interieuradvies op onderstaande afbeelding
introductie 3d interieuradvies

Uit liefde voor het vak: "De Woonprofessionals" interieuradvies

Aan tafel met de Woonprofessionals

Nieuwe interieurs zijn onze passie en dagelijkse taak. Elke dag zijn wij daar mee bezig.

Alles begint met een goed gesprek en een goede kop koffie of thee. Samen kijken of smaken overeenkomen. Aan de hand van jouw wensen tekenen we alles in, of het nu om een totaal interieuradvies gaat of alleen een hoekbank. Daarbij hóórt dat wij de nieuwste trends kennen. Dat wij weten wat er op interieurgebied allemaal te koop is. Daarbij hoort ook dat wij vaktechnisch onderlegd zijn en dat wij gedetailleerde plannen maken.

Plan een afspraak

Maak gebruik van ons afsprakenformulier of bel voor een afspraak met 033-4801441 (di t/m za 10-17 uur).

> Klik hier om een afspraak te maken

Nieuw: Online interieuradvies 

> Klik hier voor meer informatie

Voorbeeld interieuradviezen

Denken in oplossingen

Op zoek naar een maatwerk van een (schuifdeur)kast of tafel? Een comfortabel bed om de volgende dag weer volledig opgeladen waker te worden? Of sfeervolle en functionele raamdecoratie? Bij Kok Wooncenter is dit mogelijk! Wij zorgen dat deze perfect aansluit op je wensen en behoeften. Uiteraard krijg je advies op maat van een van onze woonprofessionals. Zij adviseren je graag in het zoeken naar de juiste oplossing!

Onze tips bij het keuze maken van een nieuwe