Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Samsung

Al vanaf 2006 is Samsung het nummer 1 TV-merk in de wereld.

Een prestatie die het dankt aan zijn visie, innovatiekracht en onvermoeibare inzet om de consument de best mogelijke ervaring te bieden.
Ben je een filmliefhebber, een sportfan of een gamer?

De vooruitstrevende technologie van Samsung garandeert je fantastisch beeld en geluid. Zoek je een TV die perfect in je interieur past?
De revolutionaire designs van Samsung spelen in op de laatste trends en maken van je TV veel meer dan gewoon een scherm.

Bij Kok Wooncenter tref je de Lifestyle TV's  The Frame, The Serif en de QLED serie in combinatie met Spectral tv-meubelen.

THE FRAME

The Frame
The Frame

Tv in de woonkamer wegwerken? 

Maak er een kunstwerk van!

The Frame

Digitale kunst aan je muur

Samsung The Frame televisies zijn uniek in de televisiewereld. Ze beschikken namelijk over een feature waar jouw interieurhart sneller van gaat kloppen: als de tv uitstaat, is het een schilderij. In de Art Store blader je door meer dan 1200 kunstwerken in verschillende categorieën, variërend van modern tot klassiek en van fotografie tot schilderkunst. Je kunt onder andere kiezen voor collectie van het Van Gogh museum, het Prado, SaatchiArt, Albertina, Magnum Photos, Artspace en Lumas. Liever een persoonlijke galerij? Dat kan ook! Hiervoor stuur je je foto’s eenvoudig naar The Frame. Dankzij de helderheidssensor die het omgevingslicht detecteert en de helderheid en kleurtoon van je scherm aanpast, ziet alles er altijd picobello uit. Dag en nacht. Je energierekening? Ook aan gedacht. Als je weggaat, gaat je scherm namelijk automatisch uit.

Passe-partout lay-outs voor je foto's

Jouw woonkamer, jouw foto's, jouw levensstijl

Met The Frame kan je heel eenvoudig je eigen familiefoto's uploaden en tonen. Kies uit tal van passe-partouts en geef een persoonlijke tint aan je foto's.

De Slideshow functie roteert automatisch kunstwerken uit je favorieten. Je kunt deze laten roteren na elke 10 minuten tot wel 7 dagen.

Verwisselbare lijst

The Frame is in perfecte harmonie met elke woonkamer. Zijn geheim? De verwisselbare lijst die zich magnetisch vasthecht aan het scherm.

De lijsten zijn verkrijgbaar in eiken houtlook, walnoot houtlook en zwart of wit. De lijsten geven een elegante tint aan elk interieur.

THE SERIF

The Serif
The Serif

Waar je hem ook neerzet,

The Serif past perfect in jouw interieur.

The Serif

The Serif verandert de manier waarop we TV’s zien en gebruiken in ons dagelijks leven. Wij willen je kennis laten maken met alles wat The Serif kan betekenen voor jouw leven. In tegenstelling tot gewone TV's die zijn ontworpen om tegen de muur te staan, ziet The Serif er van de voor- en achterkant en van de zijkanten schitterend uit.

Hij past overal in de kamer, ook vrijstaand in het midden.

Beleef QLED-technologie op The Serif


Niet gedacht dat de QLED-technologie van The Serif zo'n helder beeld en geluid zou geven?

Ontdek bij Kok Wooncenter de helderheid van QLED met The Serif.

Ontdek Samsung TV's bij de grootste design woonwinkel van Utrecht en omstreken