Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Behang

Onze behangcollectie bestaat uit de meest uiteenlopende kleuren en motieven. Dankzij nieuwe technieken zijn de ontwerpen bijna onuitputtelijk. Verbazingwekkende dessins tot fascinerende kleurcombinaties; het behang van nu heeft het allemaal.

We hebben een aantal behangseries van onze merken uitgelicht. Met als doel te inspireren, met de wetenschap dat de definitieve keuze wordt gemaakt in onze woonwinkel. Want het huidige behang moet je voelen en ervaren. 

HookedOnWalls

HookedOnWalls: Een designer behangmerk


Soms gedurfd, vaak verrassend en altijd net dat tikje anders. HookedOnWalls is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl, smaakvol en tegelijk toegankelijk. De dessins zijn ruim toepasbaar, zowel in privé interieurs als binnen de projectmarkt. In het uitgebreide aanbod vindt iedereen behang naar z’n smaak.

Ontwerpen met oog voor detail

De collecties worden ontworpen door een team ervaren designers. Zij volgen de ontwikkelingen in interieur en mode niet alleen, ze lopen er ook op vooruit en staan zo mee aan de basis van nieuwe trends. Elk nieuw ontwerp wordt gecreëerd met oog voor de kleinste details, en ook het kleurenpalet van nieuwe collecties wordt met veel zorg uitgewerkt. Geen wonder dus dat (interieur) designers zo graag met HookedOnWalls werken.

ARTE

ARTE: de ultieme verfijning in muurbekleding


Elk jaar creëert een intern team van ervaren ontwerpers verscheidene nieuwe collecties. Deze nieuwe producten moeten niet alleen vernieuwend en trendbepalend zijn, maar ook van superieure kwaliteit. Er wordt daarom heel wat tijd geïnvesteerd in research: Arte is voortdurend op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsvolle materialen. Dit verklaart waarom het ontwerpen van een nieuwe collectie makkelijk meer dan een jaar in beslag kan nemen.

Ongeveer de helft van de producten wordt intern gefabriceerd met behulp van milieuvriendelijke procedés. De productie van een kleiner aantal muurbekledingen wordt toevertrouwd aan externe partners die dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen hanteren.

MOOOI

Moooi: Wallcovering Extinct Animals

De Extinct Animals muurbekledingen zijn geïnspireerd door Moooi's Museum of Extinct Animals. Hiermee viert Moooi de diversiteit van de natuur en stimuleert zo om de grenzen van de verbeelding uit te breiden. Ze benadrukken dat de kostbaarste schat van oude en huidige expedities, de onverwachte diversiteit van de schoonheid is, in al haar vormen.

De Extinct Animals Wallcovering Collection verbreedt de horizon van de designs van Moooi door toevoeging van een nieuwe verticale dimensie. Elk design van de Extinct Animals collectie is geïnspireerd door de kenmerken van een uitgestorven dier. Opvallende combinaties van kleuren, eigenschappen en de textuur van de vacht, de veren of de huid brengen de dieren weer tot leven op onze muren. Sommige ontwerpen vertellen een verhaal; anderen stimuleren onze zintuigen met behulp van beelden en texturen.

Selectie uit de collectie van Arte

Arte behang wallcovering piet hein eek 05Arte behang wallcovering piet hein eek 04Arte behang wallcovering piet hein eek 03Arte behang wallcovering piet hein eek 02Arte behang wallcovering paleo 03Arte behang wallcovering paleo 04Arte behang wallcovering piet boon 02Arte behang wallcovering piet boon 03Arte behang wallcovering piet hein eek 01Arte behang wallcovering paleo 02Arte behang wallcovering moooi 05Arte behang wallcovering moooi 03Arte behang wallcovering moooi 02Arte behang wallcovering moooi 01Arte behang wallcovering flamant 03Arte behang wallcovering merci 01Arte behang wallcovering merci 02Arte behang wallcovering flamant 02Arte behang wallcovering flamant 01Arte behang wallcovering 01