Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Wat biedt de Auping Smart base

Nooit meer wakker liggen van een snurkende partner.

Zodra de Auping Connect app hoort dat je snurkt, beweegt de spiraalbodem even of gaat het hoofdeinde van je bed iets omhoog. Hierdoor kan je weer vrij ademen. En is het weer heerlijk stil in de slaapkamer.

Heerlijk wakker worden.
In plaats van dat vervelende wekkerdeuntje komt je hoofdeinde rustig omhoog op het moment dat jij het lichtste slaapt. Binnen 30 minuten voor de ingestelde wektijd gaat het hoofdeinde namelijk een stukje omhoog. Dát is pas lekker wakker worden. De wekker geeft 's avonds ook een seintje als het tijd is om naar bed te gaan. 

Verbind met al je favoriete apparaten in huis.
Goed slapen begint natuurlijk met een lekker bed en matras, maar er komt nog meer bij kijken. Zo zijn de juiste slaaptemperatuur en de verlichting in je slaapkamer bijvoorbeeld ook heel belangrijk voor een goede nachtrust. Dus sluit je bed met behulp van Athom Homey aan op je Sonos speaker, je Philips Hue lamp of andere slimme apparaten in je kamer en voel het verschil.

Gemak: eenvoudige bediening.
De Auping Smart base bedien je eenvoudig met je smartphone of tablet. Je kan twee bedbodems bedienen met de bijbehorende Auping Connect app en je hebt geen aparte afstandsbediening meer nodig voor verschillende apparaten. Door de memory functie worden jouw favoriete instellingen onthouden. Dat is handig, want zo hoef je je bed eigenlijk maar één keer goed in te stellen.

Handige App

De bedbodems zijn door de Smart functie eenvoudig te bedienen met de bijbehorende Auping Connect app. Zodoende is er geen afstandsbediening meer benodigd en kan je te allen tijde het bed verstellen.

De Smart Base kent drie verschillende varianten:

Smart Base 1M

Met de Smart Base 1M kan je gebruik maken van de anti-snurkfunctie en de slimme wekker. De ruime bodem met verstelbaar rugdeel biedt een goed gevormd comfort.

Smart Base 2M
Bij de Smart Base 2M kan je naast het verstelbare rugdeel ook nog eens gebruik maken van een verstelbaar voetendeel. De knieknik zorgt ervoor dat er extra ondersteuning aan de onderrug wordt gegeven. Hierdoor schuif je niet onderuit wanneer het lichaam in totale ruststand komt.

Smart Base 3M

Het meeste comfort wordt door de Smart Base 3M geboden. Bij dit systeem kan je, naast het verstellen van het rug- en voetendeel, ook het nekdeel verstellen. Zodoende kunnen de nekspieren helemaal ontspannen.


Bent je nieuwsgierig geworden naar de Smart Base bedbodems van Auping? Kom dan naar onze winkel en ervaar ze zelf op onze slaapkamerafdeling! Onze slaapadviseurs staan voor je klaar.

Kok Wooncenter

Hamseweg 18
3828 AD Hoogland / Amersfoort

Openingstijden

ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)

Interieuradviseur

Voor elk interieurprobleem bieden wij een passende oplossing.


  • Kok Wooncenter
  • Hamseweg 18
  • 3828 AD Hoogland / Amersfoort
Openingstijden
ZondagZie extra open
MaandagNiet geopend*
Dinsdag - Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:00
* Tenzij anders aangegeven (o.a. 2e Paasdag)