Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Iittala Essence actie: 4+4 gratis

Het Finse designmerk Iittala pakt uit met een superpromotie op hun Essence wijn-, champagne en bierglazen. Bij aankoop van 4 Essence witte of rode wijnglazen, 4 champagneglazen of 4 bierglazen krijg je er nu een gratis set van 4 glazen bij!

De Essence glazenreeks van Iittala is ontworpen door de Argentijn Alfredo Häberli die deze glazen een moderne, elegante & strakke vormgeving gaf. Doordat de afmetingen van de steel & de grootte van voet zowel bij de rode als bij de witte wijnglazen gelijk zijn, werd er een zeker evenwicht geschept bij de Essence serie. De Essence glazen van Iittala - die bovendien heel goed in de hand liggen - worden nog steeds op traditionele wijze met de mond geblazen. Het glas van deze Essence serie is van hoge kwaliteit & uiterst helder. De glazen zijn in principe vaatwasbestendig, maar wij raden toch aan om ze met de hand te wassen.

De rode wijnglazen van de Essence serie hebben een inhoud van 45cl en de witte wijnglazen een inhoud van 33cl.

OP = OP

Iittala Essence glazen actie voordeel wijglazen bierglazen champagneglazen 09Iittala Essence glazen actie voordeel wijglazen bierglazen champagneglazen 07

  • Kok Wooncenter
  • Hamseweg 18
  • 3828 AD Hoogland / Amersfoort