Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Spectral Air

Ben jij ook op zoek naar een mooie oplossing voor je tv en audio/apparatuur?⁣⁣

Spectral staat bekend om maatwerk en het integreren van tv en geluid in fraaie designmeubelen.⁣ Maak kennis met de ongekende mogelijkheden en laat je deskundig adviseren door onze Spectral-specialisten? Om zeker te zijn dat wij tijd voor je hebben is het beste om hier een afspraak voor te maken. Dat kan eenvoudig telefonisch via 033-480 14 41 of door gebruik te maken van het afsprakenformulier op onze site.

Binnenkijken

Vorige maand was Pauline op pad  met fotograaf Sjoukje om het mooie interieur van Anja te fotograferen. ⁣⁣
Zo vertelde Anja aan Pauline dat ze al ruim 3 jaar eerder het appartement hadden gekocht en de bouw van het appartementencomplex vertraging heeft opgelopen. Dat gaf ons fijn de tijd om goed na te denken over de indeling van dit royale appartement. Adviseur Jethro heeft ons goed begeleidt en onze wensen vertaald in een aansprekend interieurplan. We zijn erg blij met het minimalistisch design en het warme karakter door het gebruik van materialen en kleurtonen. Deze nieuwe plek voelt goed en we genieten van onze nieuwe interieur. Het is fijn thuiskomen", geeft Anja enthousiast aan.

Binnenkijken

Interieuradvies

Heb je plannen om een fijne eigen (werk)plek te creëren of je complete interieur te veranderen? Dan kunnen wij je helpen met een persoonlijk advies. Met een frisse blik geven we nieuwe ideeën voor jouw indeling, woonstijl, kleurgebruik en styling. Met een compleet interieuradvies kan je zelf bekijken welke investeringen passend zijn. Eerst de woonkamer, eethoek of beginnen bij nieuw behang en gordijnen.

ACTIES

Actie producten

Bezig met laden