Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol

11.000 m2 inspiratie en trends met top designmerken

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT Wonen

Makkelijk bereikbaar Gratis parkeren voor de deur

Creatief interieuradvies door woonprofessionals

Pauline Meijer &Marcel Kok

Dicht bij jou, dicht bij onszelf

Als Kok Wooncenter hebben we inmiddels 57 jaar ervaring met het maken van persoonlijke interieurs. Ons team geniet er elke dag weer van om in ontspannen overleg haar kennis en ervaring in te kunnen zetten. Met ons creatieve advies op maat blijven we altijd dicht bij jou als klant én bij onszelf. Dan ontstaat er vanzelf een klik waarmee we samen tot een perfect interieur komen.

Dicht bij huis Waarom zou je verder zoeken als het beste design om de hoek wordt gemaakt? Bij ons vind je de grootste collectie Dutch Design van Midden- Nederland. Design dat bekend staat om kwaliteit, vormgeving, comfort, afwerking en goede service. Ook uit zorg voor onze planeet vinden we het belangrijk om onze meubels lokaal te betrekken. En we willen natuurlijk graag die prachtige maakindustrie van Nederland levend houden!

Dicht bij de tijd We signaleren als woonteam meer dan ooit het verlangen naar een positieve plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, maar ook prettig kunt werken als het nodig is. Dit is dan ook een aangewezen moment om je huis naar een nieuw niveau van comfort en luxe te tillen. Dan begin en eindig je elke dag positief.

Graag tot ziens in onze stijlstudio’s! Pauline, Marcel en het team.

ACTIES

Actie producten

Bezig met laden